Silvian Amihăesei în locul lui Ionuţ Caciuc

0
Posted August 7, 2013 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

009

de Lucian Popa

La nici o lună de când a venit la secţia de handbal masculin a CSM Oradea, Ionuţ Caciuc de comun acord cu antrenorul a dorit să renunţe la contract. Doleanţa jucătorului a fost faptul că nu poate fizic să facă faţă cerinţelor clubului bihorean şi că doreşte să părăsească echipa pentru a nu pleca la jumătatea sezonului. În cele din urmă dorinţa sportivului a fost respectată.
Sebi Tudor antrenorul formaţiei bihorene s-a orientat rapid şi a luat legătura cu Silvian Amihăesei fost jucător al CSM-ului şi care a evoluat în ultimul sezon la Suceava. Discuţiile au decurs normal şi în cele două părţi au ajuns la un numitor comun. Peste câteva zile Amihăesei va veni la Oradea pentru a semna cu echipa din municipiul de pe Crişul Repede.
„A venit la mine Ionuţ Caciuc şi mi-a spus că nu poate să facă faţă fizic antrenamentelor şi că nu doreşte să ne încurce. El nu se potriveşte profilului de jucător pe care îl căutăm noi. Am vorbit cu Silvian Amihăesei şi în proporţii de 99% ne-am înţeles. Aştept să semneze contractul cu noi pentru că este un jucător de care noi avem nevoie” declara Sebi Tudor.
Din păcate pentru ei orădenii pierd un jucător care a efectuat un cantonament centralizat cu echipa şi aciziţionează unul care încă nu s-a pregătit deocamdată nici o secundă cu noii coechipieri.
Primele jocuri amicale ale formaţiei CSM Oradea vor avea loc peste câteva zile când la Oradea CSM-ul va juca cu Steaua Bucureşti în Arena „Antonio Alexe”.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)