Vujadin Subotic a făcut joncţiunea cu lotul CSM-ului

0
Posted August 5, 2013 by Lucian Popa in Baschet

005

de Lucian Popa

Marţi secţia de baschet masculin a CSM Oradea se va deplasa la Debrecen pentru un stagiu de pregătire centralizată. Până atunci însă, luni dimineaţa Igor Ranisavjjev a condus antrenamentul în sala de forţă a Arenei “Antonio Alexe”. acesta a fost asistat deaproape de cristian Achim antrenorul principal al secţiei.
S-au efectuat mai multe exerciţi de forţă dar şi stretching pentru toate grupele importante de muşchi.
Noutatea absolută a fost prezenşa la antrenament a noului jucător al CSM-ului şi anume Jujatic Subotic.
Născut la 18 decembrie 1981, Vujadin Subotic este un jucător polivalent, ce poate fi folosit pe pozițiile 3-2. De asemenea, el a jucat de-a lungul carierei pe poziția 1. Măsoară 1.98 metri și este originar din Kotor (Muntenegru). El a debutat în sportul profesionist alăturid e Buducnost Podgorica.
De-a lungul carierei Vujadin a evoluat pentru următoarele echipe: Alba Berlin, New Yorker Phantoms Braunschweig, Steaua Roșie Belgrad (în trei perioade diferite), Union Olimpija Ljubljana, OKK Belgrad, Kervanos AEL Limasol și AEK Larnaca.
În sezonul 2012/13, Subotic a câștigat campionatul Ciprului alături de echipa din Larnaca. El a bifat 24 prezențe și a avut medii de 11.3 puncte, 4.8 recuperări, 1.3 pase decisive, 1.2 intercepții, 1.4 posesii pierdute și procentaje de 49% la aruncările de două puncte, 30% la trei puncte și 72% la linia de pedeapsă pentru un coeficient de 7.0 la eficiență. A petrecut ultimii doi ani la gruparea cipriotă.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)