Au fost stabilit programul partidelor de la memorialul “Antonio Alexe”

0
Posted September 2, 2013 by Lucian Popa in Baschet

afis

preluare csmoradea.ro

Două ţări România şi Ungaria vor transmite meciurle de la turneul Memorial “Antonio Alexe” la baschet masculin de la Oradea. Ediția a 4-a a turneului organizat în amintirea unuia dintre cei mai buni jucători de baschet ai României demarează joi (05.07), desfășurându-se la sala ce poartă numele regretatului jucător.
Evenimentul stârnește interes în condițiile în care trei dintre echipele participante sunt înscrise în Cupele Europene. În plus, prin transmisiile realizate iubitorii baschetului din cele două țări vecine au posibilitatea de a-și face o primă impresie despre noile achiziții ale celor patru echipe.
Până în prezent, conform programului în ziua inaugurală va fi transmis în direct meciul dintre CSM Oradea și Albacomp Szekesfehervar (campioana Ungariei, participantă în EuroCup). Partida este programată să înceapă de la ora 19:30 în cursul serii de joi.
În schimb, celălalt meci al zilei, dintre BC Mureș și Marso NYKK Nyiregyhaza este oferit înregistrat, în aceeași seară, imediat după încheierea partidei dintre CSM și Albacomp. De notat că meciul dintre BC Mureș și Marso Nyiregyhaza este transmis în direct în Ungaria.
România nu a anunțat programul de vineri și sâmbătă, însă DigiSport Ungaria a făcut-o. Ambele partide din aceste zile vor fi transmise în direct pe postul maghiar de sport începând cu orele 17:30 și 19:30, respectiv 11:00 și 13:00.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)