CSM Oradea misiune facilă cu juniorii băimăreni

0
Posted September 20, 2013 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

atac

Lucian Popa

Duminică se reia întrecerea handbalistică masculină din eşalonul secund. În cadrul etapei inaigurale a Diviziei A, Seria vest, CSM Oradea va primi pe propriul teren vizita celor de la Academia de Handbal “Minaur” Baia Mare.
Va fi un meci în care încă de pe acum singura necunoscută ar fi diferenţa de goluri dinte cele două combatante. Cunoscută fiind dorinţa organizatorilor de a încerca să promoveze în Liga Naţională, aceştia nu vor avea nici un fel de probleme în a se impune într-un meci considerat încă de pe acum câştigat.
Sebi Tudor va utiliza toţi jucătorii care fac parte din lotului CSM-ulu cu menţiunea că se vor putea repeat unele faze de joc în condiţiile unui adversar modest, pentru viitoarele confruntări mai importante ce vor urma.
Întâlnirea dintre CSM Oradea şi Academia de Handbal “Minaur” Baia Mare va avea loc duminică de la ora 16,00 în Arena “Antonio Alexe” din Oradea. Intrarea va fi liberă.
Celelalte jocuri ale acestei etape se vor desfăşura după programul: CSU Transilvania Cluj-Napoca – CSŞ Sighişoara, Naţional Sighişoaa – HC Argeş Piteşti, HC Fărăgarţ – HC Vinţa Savin Sebeş, CS Universitatea Craiova – HC Sibiu, Extrem Baia Mare – CSM Satu Mare.
În cadrul aceleiaşi runde dar la feminin, echipa bihoreană HC Oradea va juca în deplasare la HC Alba Sebeş într-un meci deschis oricărui rezultat.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)