Deranj mare la Oșorhei!!!

0
Posted September 28, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

osorvei

Lucian Popa
CS Oșorhei – Național Sebiș 0-3

După aproape 16 luni, de la ultimul eşec cu 0-3 (iunie, 2012, în finala judeţeană a Cupei României, cu Crişul Sântandrei), CS Oşorhei a cedat cu acelaşi scor, de data aceasta în campionatul Ligii a III-a. Corecţia a fost aplicată grupării din Oşorhei chiar pe Stadionul “Iuliu Bodola” de către Naţional Sebiş, vineri, în cadrul etapei a V-a a seriei a 5-a.
Nimic nu anunţa eşecul drastic, nu atât ca scor ci mai ales ca evoluţie, după ce Todea a ratat încă din minutul unu prima ocazie a partidei cu un şut de la circa 30 de metri din lovitură liberă, mingea trecând peste transversala porţii lui Şoltez. În minutul 4 o şarjă ofensivă purtată de ex-jucătorul de la Oşorhei şi ex-Luceafărul, Ştefan Blănaru, a dus la deschiderea scorului. Blănaru, plecat aproape de la centru, cu un fuleu impresionant, a driblat doi jucători bihoreni, după care, rămas singur cu Ghilea, a trimis plasat în stânga acestuia (0-1). Replica gazdelor a venit abia în minutul 19 când Gego a pivotat în careu dar şutul său a fost reţinut de Şoltez. La numai două minute distanţă, la o fază iniţiată de orădeanul Alin Coţan, Dobrincean a centrat în faţa porţii unde un lanţ de greşeli al apărătorilor lui Bodea i-a permis lui Mândruşcă să înscrie din şase metri, cu capul, în urma unui spectaculos plonjon (0-2). Oaspeţii au continuat să fie periculoşi iar în minutul 27 mingea a circulat pe traseul Coţan – Bozian, a urmat o nouă centrare în faţa porţii pentru omniprezentul Mîndruşcă care a reluat din patru metri lovindu-se de excelentul reflex al lui Sergiu Ghilea. Deşi Bodea a schimbat la pauză ambii mijlocaşi centrali, nimic nu s-a schimbat în bine în jocul echipei sale. Mai mult, în minutul 48, Bozian a urmărit o minge respinsă în lateral de Ghilea la şutul din unghi al lui Balint şi a trimis, din vole, cu o torpilă direct în vinclul porţii bihorene (0-3). Dezastrul a continuat pentru gazde iar Bogman s-a ales în minutul 77 cu un cartonaş roşu pentru fault în calitate de ultim apărător. Ghilea s-a opus unui scor şi mai sever după ce a respins din vinclu lovitura liberă executată de Bozian în minutul 78. Şi pentru ca tacâmul să fie complet Gego, unicul vârf de meserie din lotul bihorenilor a fost şi el eliminate pentru un fault la mijlocul terenului.
Imediat după partidă Ioan Pop primarul din Oșorhei alături de Ionuș Gligor viceprimar au anunțat că se vor lua măsuri drastice care pot ajunge până la demisia unora.
Dacă antrenorul Cosmin Bodea era consternat la finalul jocului, oficialii grupării din Oşorhei au anuţat, imediat după meci, că va avea loc o şedinţă de analiză a evoluţiei extreme de slabe a echipei în derby-ul pentru primul loc cu Naţional Sebiş.

CS Oşorhei – Naţional Sebiş 0-3 (0-2)
Au marcat: Blănaru 4, Mândruşcă 21, Bozian 48.

CS Oşorhei: Sg. Ghilea – Bogman, Pintea, Şerban Pop, Dumitrescu (24 Contor) – Magda (46 Ember), Poaină (46 Biţiş) – P. Achim, Todea (59 Lupuţ), Cr. Andor – Gego. Antrenor:
Naţional Sebiş: Şoltez – Mânecan (80 Feieş), Morariu, Albert, Neacşu – Balint, Bozian, Dobrincean (88 Hyged), Coţan (79 Beuran) – Blănaru, Mândruşcă (83 Miron). Director tehnic: Ionuţ Popa.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)