Două amicale cu UCM Reşiţa şi Poli Timişoara pentru orădeni

0
Posted September 4, 2013 by Lucian Popa in Handbal

csm

Lucian Popa

Secţia de handbal masculin a CSM Oradea va disputa joi şi vineri două partide amicale în compania unor adversari de top. Joi începând cu ora 17,00 la Reşiţa bihorenii vor juca în compania celor de la UCM, o formaţie extrem de redutabilă.
Vineri de la ora 12,00 la Timişoara, handbaliştii din municipiul de pe Crişul Repede vor disputa cel de-al doilea meci de astă dată cu Poli Timişoara. Ambele adversare sunt formaţii care evoluează în Liga Naţională în timp ce roş-albaştri sunt angrenaţi în eşalonul secund.
Sebastian Tudor antrenorul orădenilor nu va putea conta în aceste două amicale pe serviciile jucătorilor Şerban Matei, fractură de a unui metatarsian la piciorul stând şi George Cântec încă în refacere după o mai veche accidentare.
„Dorim să disputăm doar partide cu adversari foarte buni pentru a creşte nivelul jocului. Nu ne interesează într-un mod direct rezultatul ci jocul per ansamblu. Consider că sunt două meciuri cu doi adversari de calibru şi vom face tot posibilul să corectăm unele probleme” declara în exclusivitate pentru www.arenabihoreana.ro Sebastian Tudor.
Gruparea bihoreană se pregăteşte intens pentru sezonul 2013-2014 al Diviziei A, seria vest având ca obiectiv principal clasarea pe podium şi dacă este posibil promovarea în Liga Naţională!
Foto: Roby Boroş.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)