Două victorii pentru echipele orădene

0
Posted September 30, 2013 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

atac

Lucian Popa

Sâmbătă Arena “Antonio Alexe” din Oradea a găzduit partida din cadrul etapei a II-a a Diviziai A de handbal feminin, Seria B. S-au întâlnit echipa locală HC Vlady Oradea şi Naţional Râmnicu Vâlcea. La finalul unui joc atractiv gazdele s-au impus meritat cu scorul de 37-31. a fost un joc în care organizatoarea şi-au arătat superioritatea ope toată durata jocului.
Echipa noastra, condusa de pe banca de principalul Kovacs Vasile si secundul Iakob Vilma, este formata din jucatore tinere, intre 17-23 de ani, la care se adauga experimentatele GULNARA BITIS-GARIPOVA ( fosta la HCM ROMAN), DELIA ROMAN ( fosta la HC ZALAU ) si CIPRIANA PETRIC.
În cadrul aceleiaşi etape dar la masculin CSM Oradea a jucat duminică la Sebeş jocul cu cei de la Voinţa Savin. Orădenii au făcut un meci aproape perfect câştigând foarte clar cu scorul de 30-24.
Deşi gazdele partidei erau una dintre favoritele la promovarea în Liga Naţională orădenii s-au mobilizat exemplar şi au luat o opţiune seriosă pentru un loc între primele două echipe la finalul sezonului.
Sebi Tudor (foto alături de elevii săi) s-a descurcat foarte bine şi a contracarat jocul adversarilor surprinzându-şi prin contraatacuri în viteză şi o apărare agresivă.
Următorul meci al orădenilor miercuri de la ora 15,30 în Arena “Antonio Alexe” cu HC Piteşti.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)