Evoluție fără speranțe pentru un viitor pozitiv

0
Posted September 21, 2013 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

005

Lucian Popa
FC Bihor – CS Mioveni 1-1 (0-1)

Parcă o dat cu trecerea timpului lumea prezentă la stadion să-şi susţină favoriţii tot mai dezamăgită e de FC Bihor. Asta în condiţiile lipsei de rezultat şi a unor prestaţii mai puţin reuşită, să nu spunem jalnice.
Sâmbătă dimineaţa, în cadrul etapei a III-a a Ligii a II-a, Seria a II-a, FC Bihor a primi pe Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” din Oradea vizita celor de la CS Mioveni. La finele timpului regulamentar de joc scorul a fost egal 1-1 (0-1), scor care a reflectat exact realitatea din teren.
Oaspeţii au început mult mai decişi jocul şi putea deschide scorul prin Tănasă, cel care l-a driblat lejer pe Ţoca şi a şutat puţin lateral.
Prima acţiune a bihorenilor vine abia în minutul 13 atunci când la centrarea de pe partea dreaptă a lui Hadăr, Florin Pop a întârziat un moment permiţând unui adversar să respingă în corner.
Tot oaspeţii sunt mai prezenţi în joc şi Roberto Ayza fostil jucător al roş-albaştrilor este aproape de deschiderea scorului. Boboc execută un corner de pe partea dreaptă, Ayza reia cu capul, Smaranda respinge în lateral cu un reflex salvator. Ea în minutul 25. După doar cinci minute insistenţele galben-verzilor se văd pe tabela de marcaj.

002

Tănasă centrează perfect peste apărarea gazdelor, Ayza reia cu capul, Smaranda deviază balonul în propria poartă, dar acesta iese din plasă printr-o fisură (0-1). Centralul acordă golul, lumea protestează.
Roş-albaştri adoptă o tactică total aiurea, mingile lungi la bătaie pentru Hadăr, mereu izolat trecând peste faza de construcţie.
În minutul 41 Hadăr reia puternic de la mare distanţă peste transversală.
La pauză fraţii Lukacs fac rocadă, intră Raymond în locului lui Zsambor.
La prima acţiune mai închegată a gazdelor, Lukacs este faultat clar din spate în careu de Oltean. Penalti executat şi transformat cu siguranţă de Letan (1-1). Era în minutul 51. Urmează o perioadă extrem de slabă din partea ambelor formaţii în care jucătorii forţează mere pasul decisiv, gazdele jucând mult sub potenţial. Din păcate pentru ei aceştia nu au nici o ocazie clară de poartă.
Ianc centrează puternic în faţa porţii, apărarea adversă respinge. Intră la bihoreni Ovidiu Popa, care încearcă dar nu reuşeşte să aducă un plus echipei. Timpul trece încet dar sigur în favoarea oaspeţilor.
Finalul aduce echipe locală în căutarea golului victoriei dar fazele clare de poartă lipsesc. Lupu încercă mereu angajări în adâncime dar fără soţi de izbândă.
Egal echitabil între două echipe care şi-au propus mult dar au realizat mult mai puţin. Evoluţie modestă pentru gruparea din Iosif Vulcan care trebuie să facă unele schimbări în atitudinea unor jucători dar şi o tactică mult mai curajoasă.
FC Bihor: Smaranda – Letan, Florin Lazăr, Ţoca, Lupu – Bic, Mădălin Popa, Florin Pop (64 Ovidiu Popa), Ianc – Hadăr (85 Haş), Zsambor Lukacs (46 Raymond Lukacs). Antrenori: Gheorghe Ghiţ şi Călin Cheregi.
CS Mioveni: Ciucă – Pasăre, Oltean, Stoica, Coţibă – Negoiţă, Boboc (82 Biceanu), Răuţă, Alin Popa (73 Nastăsie) – Ayza, Tănasă (90 Stan). Antrenor: Ion Moldovan.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)