EXCLUSIV: Bihoreanul Andrei Mlendea în spatele succeselor Simonei Halep

2
Posted September 2, 2013 by Lucian Popa in Tenis

andrei

Lucian Popa

51 de minute! Atât ia trebuit lui Simona Halep să o elimine într-un devastator 6-1, 6-0 pe Maria Kirilenko (favorită 16) în turul 3 de la US Open. Simona a declarat: „E cel mai bun meci din carieră”. Şi fără să greşim putem spune că este cel mai bun an din cariera ei. Puţină lume ştie că în spatele unei jucătoare care creşte de la meci la meci şi care a ajuns în top 20 se află munca unui fost tenisman bihorean. Este vorba de Andrei Mlendea! Născut la 3 august 1984, orădeanul (foto) a atins în 2008 cea mai bună clasare în ATP Challenger Tour și anume locul 416.
Andrei Mlendea a fost legitimat la Dinamo Braşov şi a devenit campion european cu echipa la Europenele care au avut loc, în 2007, în Belgia. Fostul tenisman bihorean n-a fost un nume sonor în lumea tenisului. Este absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport „George Bariţiu“, Braşov, şi declară ori de câte ori are ocazia că a făcut tenis numai de plăcere. Este căsătorit, are un copil şi de la începutul lunii mai a devenit antrenorul personal al Simonei Halep.

Mesajele motivaţionale care au propusat-o pe eleva cuplului Marcu-Mlendea nu numai spre o victorie fantastică ci şi spre a 32-a victorie din ultimele 37 de meciuri din WTA. Şi spre cea mai bună performanţă la un turneu de Grand Slam – optimi.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

  1.  
    dacian

    toata stima pt domnul mlendea FELICITARI atit dinsului cit si simonei
  2.  
    dacian

    totusi toata stima pt tatal simonei dupa spusele dinsului suportul fianciar din partea familiei a fost extraordinar 60 000 euro numai in ultimul an

Adauga un comentariu


(obligatoriu)