EXCLUSIV: Poloiştii de la CSM Oradea primele meciuri începând de marți seara

0
Posted September 10, 2013 by Lucian Popa in Polo

bazin

Lucian Popa

În urmă cu două luni Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” din Oradea a fost închis pentru o amplă acţiune de modernizare. Se pare că toate lucrările şi termenele au fost respectate de către Administraţia Imobiliară Oradea (AIO) cei care administrează bazinul.
În cursul zilei de marţi o delegaţia a Primăriei Oradea în frunte cu Ovidiu Mureşan, Florin Birta şi Cristian Beltechi, viceprimar, preşedintele celor de la CSM Oradea şi respectiv director al AIO au fost prezenţi la recepţia lucrărilor.
Au fost executate lucrări de vopsire a structurii metalice a acoperișului piscinei. În cele din urmă lucrarea a fost finalizată. Au fost efectuate reparaţii la cuva bazinului și montare linere noi, ceea ce conferă un alt aspect noului bazin. De asemenea au fost montate bloc starturi şi pe cealaltă lăţime de bazin nu numai pe cea unde are acces publicul.
Cel mai bucuros era antrenorul Dorin Costrăş cel care afirma că „au făcut o minute în câteva zile” prin finalizarea lucrărilor.
Deja începând din seara de marţi se vor putea desfăşura primele partide în bazin.
Primul joc dar unul şcoală închis publicului va opune echipele CSM Oradea şi Mediterani din Spania, echipă la care Dorin Costrăş a fost antrenor şi care se află la Oradea pentru un stagiu de pregătire alături de poloiştii noştri.
Abia vineri se pare că va avea loc prima partidă deschisă publicului între cele două formaţii, până atunci având loc antrenamente comune şi mai multe partide şcoală.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)