FC Hidişel a părăsit cu fruntea sus Cupa României

2
Posted September 11, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

003

FC Hidişelul de Sus – FC Bihor 1-3 (0-0, 1-1)
Lucian Popa

Miercuri seara FC Bihor a trebuit să se întrebuinţeze serios pentru a elimina pe FC Hidişelul de Sus din Cupa României. După două reprize de prelungiri suplimentare roş-albaştri au reuşit meritat să câştige cu scorul de 3-1 (0-0, 1-1).
Partida a început într-o notă de echilibru cele două combatante studiindu-se reciproc. Cei care au mai mult curaj sunt gazdele care prin Agiurgioaiei au prima şansă acesta şutând alături. Acelaşi percutant atacant scapă din marcaj dar ratează execuţia din interiorul careului. Giura II şi el extrem de rapid trece de Sălăjan, şi cu poarta goală trimite alături. Orădenii au prima acţiune ofensivă abia după jumătate de oră de joc, centrarea lui Ovidiu Popa de pe partea dreaptă fiind reluată extrem de slab de Hadăr din poziţie ideală.
Reprize se încheie cu execuţia foarte bună a lui Fărcuţa, şutul din vole deviat al acestuia fiind respins cu dificultate în corner.

lume

Partea a doua este mult mai animată, gazdele reuşesc să deschidă scorul în minutul 58 atunci când lovitura liberă din lateral dreapta executată de Fărcuţa a fost deviată cu capul de Agiurgioaiei în plasă, Sălăjan fiind incomodat de un adversar (1-0).
După numai două minute oaspeţii au restabilit egalitatea, şutul lui Bic fiind oprit de Lukacs Raymond într-o poziţie clară de ofsaid, acesta înscriind lejer (1-1). Banca de rezervă a gazdelor protestează vehement fiind greu opriţi de oamenii de ordine în tentativa acestora de a pătrunde în teren.
Partida scade în intensitate, Neaga face efort pe dreaptă dar este ineficient în careul.
În minutul 78 centralul Florin Mazilu acordă cu multă uşurinţă un penalti la un presupus contact în careu între Ciuciu şi Lukacs. Acesta din urmă execută modest, Barabaş respinge în faţa, din nou atacantul bihorean şutează dar tot în portarul advers căzut jos.
Meciul „curge” spre prelungiri. Roş-albaştri forţează mai mult dar Sfârlea şi Ovidiu Bic sunt blocaţi în faţa porţii.

hid

Încep prelungirile, oaspeţii sunt mult mai proaspeţi. Gazdele menţin un ritm ridicat datorită unei apărări extrem de bine organizate, Bulz şi Pocean fiind perfecţi în majoritatea fazelor.
Ocaziile sunt rarisime, iar totul depinde de partea a doua. În urma unei acţiune prelungite de atac, gruparea din Iosif Vulcan trece în avantaj. Bic centrează în faţa porţii, mingea este respinsă în faţă, Sfîrlea reia din vole, Giura deviază cu capul în propria poartă (1-2). Era minutul 111.
Imediat de la reluare Neaga pătrunde inteligent, şutează cu pământul, Sălăjan deviază norocos în corner.
După alte trei minute Jambor Lukacs îi ia faţa lui Ciuciu, şi marchează elegant pe lângă Barabaş (1-3). În final echipa gazdă este aplaudată în timp ce roş-albaştri sunt huiduiţi pentru prestaţia lor.
Lume foarte multă la meciul de la Hidişelul de Sus care a fost practic în sărbătoare. Oaspeţii nu i-au putut utiliza pe Florin Pop şi Mădălin Popa ambii cu probleme medicale în timp ce Sebi Ianc şi Smaranda au fost menajaţi.
FC Hidişelul de Sus: Barabaş – Bulz, Pocean, Ciuciu, Giura I – Kozac – Ţepele (53 Sundas), Fărcuţa, Neaga – Giura II (114 Ungur) – Agiurgioaiei (88 Paul). Antrenor: Adrian Iova.
FC Bihor: Sălăjan – Letan, Florin Lazăr, Mintaş, Lupu – Adam Achim, Nichita (46 Haş), Sfârlea – Hadăr (46 Raymond Lukacs), Ovidiu Popa (77 Jambor Lukacs), Bic. Antrenori; Gheorghe Ghiţ şi Călin Cheregi.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

  1.  
    eu

    Ofsaide? serios? tu la ce meci ai fost? 11 foarte usor? trebuia sa-i rupa piciorul? sau esti din Hidisel cumva?

Adauga un comentariu


(obligatoriu)