FC Hidişelul de Sus luptă pentru supremarţia în judeţul Bihor

0
Posted September 10, 2013 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

atac

Miercuri ora 16,30 FC Hidişel – FC Bihor în Cupa României
Lucian Popa

Au trecut sezoane bune de când o echipă bihoreană nu a reuşit să aducă în judeţ o echipă cu nume în cadrul Cupei României. Luceafărul a jucat cu Dinamo Bucureşti dar a făcut-o în capitală. FC Hidişelul de Sus sau FC Bihor au şansa să întâlnească un adversar din primul eşalon într-o partidă viitoare.
„Ne-am depăşit condiţia” avea să spună spiridon Baltsavias unul dintre sponsorii principali ai clubului. Şi avea dreptate. FC Hidişeul de Sus a reuşit să elimine trei echipa din eşalonul al treilea Naţional Sebiş, Şoimii Pâncota sau CS Oşorhei. Acum ei au o misiune mult mai dificilă. Vor juca în compania formaţiei fanion a judeţului şi anume FC Bihor. În mod normal oaspeţii pornesc clar cu prima şansă şi speră să obţină victoria şi totodată calificarea. Dar nici gazdele nu sunt de neglijat. Cu o serie de jucători extrem de experimentaţi care au jucat sezoane bune în eşalonul al doilea sau al treilea, elevii lui Adrian Iova îşi vor vinde scump pielea mai ales că acolo pe propriul teren sunt foarte greu de învinşi.
„Este poate şansa oricărui jucători de a evolua în compania unei echipa din Liga I într-un meci oficial şi nu se ştie. Orice jucător poate ajunge mai sus, iar pentru club este cel mai important meci de a înfiinţare. Sperăm ca jucătorii noştri să joace cu ambiţie şi dăruire şi să facem un meci bun” declara Spiridon Baltsavias.
Gruparea din Iosif Vulcan nu va face în nici un caz figuraţie, ei trebuie să crească de la meci la meci pentru a spera la un parcurs cât mai lung în Cupa României.
Cu siguranţă că Gheorghe Ghiş şi Călin Cheregi vor folosi o parte din jucătorii care au evoluat sâmbătă cu UTA Arad pentru că sâmbătă vor merge din nou la Râmnicu Vâlcea pentru un nou meci.
Curios este faptul că FC Hidişeulul de Sus va juca miercuri cu FC Bihor, joi în Ungaria cu Nyorodi iar sâmbătă dimineaţa la Sânmartin cu CSC. Cu alte cuvinte vor avea trei jocuri în patru zile, ceea ce nu este tocmai normal şi nici regulamentar. Dar aşa e când participi la competiţii în care regulamentele lipsesc…
Întâlnirea dintre FC Hidişelul de Sus şi FC Bihor va avea loc miercuri începând de la ora 16,30 la Hidişel. Intrarea va fi liberă.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)