Ghiţ “Avem nevoie de organizare în continuare!”

0
Posted September 25, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

vali

Lucian Popa

Imediat după terminarea partidei dintre FC Bihor şi ACS Poli Timişoara din Cupa României, scor 0-1 cei doi antrenori tineri aveau să spună:
„Astăzi am făcut un joc bun. A întâlnit o echipă bună de primă divizie. Am avut o organizare a jocului mai bună. E organizarea jocului de la care putem pleca și care ne dă încredere că începem să reglăm lucrurile. Am jucat 75 de minute de la egal la egal. Îmi dă speranțe că încet, încet o să reușim să avem rezultate cu această echipă. Chiar dacă am pierdut pe o greșeală personală, cred că am făcut un joc bun, un joc mai bun decât celelalte susținute până acum”, a declarat, de altfel, la final, și tehnicianul echipei FC Bihor, Gheorghe Ghiț.
De partea cealaltă, antrenorul timișorenilor, Valentin Velcea (foto), a fost mulțumit de rezultat și de calificare. „Mă bucur că am trecut în următorul tur al celei de-a doua competiții, Cupa României, o competiție pe care noi punem accent și cred că este drumul care poate să-ți ofere cel mai repede o participare aproape de cupele europene. Mi-aș dori să ajungem în finală, pe care mi-aș dori s-o câștigăm după cele două pierdute până acum. Cred că jucătorii mei au arătat astăzi un joc pe alocuri bun, pe alocuri au fost însă și crispați”, a declarat tehnicianul celor de la ACS Poli.
Dacă Ghiţ avea dreptate în ceea ce priveşte viitorul, Velcea nu a făcut prea multe referiri la acest joc el concentrându-se spre viitorul formaţiei sală în întrecerea surprizelor.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)