HCM Oradea, locul patru în Italia

0
Posted September 4, 2013 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

echipa

Lucian Popa

După câteva zile în care au fost plecaţi în turneul în Italia, echipa de handbal feminin HCM Oradea se intoarce acasa. Elevele lui Vasile Kovacs au reuşit un bilanţ pozitiv, după cum afirmă ei reuşind un prestigios loc 4 (cupa). Noile handbaliste ale echipei bihorene au fost la înalţime, chiar daca s-au jucat 2 -3 meciuri pe zi in compania unor echipe valoroase cum ar fi vicecampioana Croatiei, ocupanta locului 3 din Slovenia, o puternica echipa din Italia (Liga Nationala) si altele.

cupa itali (1)

Handbalistele din municipiul de pe Crişul Repede s-au daruit total, au facut eforturi mari pentru a se ridica la nivelul adversarelor care au fost redutabilea. Presedintele Cristian – Marcel Goron a tinut sa sublinieze extraordinara disponibilitatea la efrt si a mentionat ca nu v-a ramane “dator” echipei . În continuare echipa se va pregăti pe plan local făcându-se eforturi deosebite financiare pentru a inregimenta o jucatoare din Liga Nationala rusa, si una din cea spaniola.
Pentru HCM Oradea au jucat: Tămaş, Olteanu, Bota, Ravasz, Moţei, Dinu, Klimek, Vrabie, Malac, Voicu, Pac, Jakob, Petric, Nagy, Roman, Lazăr, Garibova şi Copăcean.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)