Meci reprogramat datorită absenței…arbitrului

1
Posted September 11, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

tereb

Lucian Popa

Marți dimineața începând cu ora 9,00 Asociația Județeană de Fotbal Bihor a programat un nou meci din cadrul întrecerii de juniori E a întrecerii județene. Trebuiau să se întâlnească pe terenul sintetic al Stadionului „Tineretului”, Atletico Oradea în calitate de echipă gazdă şi FC Bihor.
Pe o ploaie măruntă şi rece, cele două echipe erau pregătite, asistenţa medicală de asemenea iar părţinii erau dornici să înceapă meciul. Stupoare… cineva lipsea. Şi cine anume. Arbitrul… Omul care trebuie să împartă dreptatea lipsea. A-a aşteptat normal 15 minute, dar „omul nostru” nu a mai ajuns. Cele două echipe au continuat încălzirea şi după aceea au trecut la un antrenament individual. Consternaţi, părţii se întrebau dacă mai merită să participe echipele în cadrul unei astfel de întreceri în care un anume „cavaler al fluierului” pe numele său Răzvan Iuhasz (delegat de CJA Bihor) probabil a considerat că fotbalul pe ploaie nu se joacă.
„Sincer am lipsit de la serviciu să-mi văd copilul jucând un meci de fotbal. Nu se poate aşa ceva, am venit am stat în ploaie aici şi arbitrul care câştiga şi o anumită sumă a lipsit. E lipsă totală de respect faţă de echipe şi faţă de competiţie” declara unul dintre păţiţii prezenţi la teren.
„Am trezit copilul la ora 7,00 să-i pot da să mănânc, la ora 8,00 am ajuns la stadion şi la ora 9,00 arbitrul nu a ajuns. Aşa dorim să promovăm fotbalul juvenil în Bihor? Sunt curios cine va răspunde pentru acestă lipsă de respect” declara în exclusivitate pentru www.arenabihoreana.ro părintele unui fotbalist care începe cu litera A….


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

Un comentariu


  1.  
    dacian

    parintele unui fotbalist care incepe cu litera A ,,,,,,,,,ce inseamna asta lipsa de respect fata de munca copiilor antrenorilor de la acest nivel ne meritam soarta la nivel de ECHIPA NATIONALA rusine ajfb

Adauga un comentariu


(obligatoriu)