Obligaţi să-şi îmbunătăţească constant jocul!

0
Posted September 26, 2013 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

DSC_2477

Lucian Popa

Nici nu a început bine sezonul regulat al eşalonului secund în fotbalul românesc că deja FC Bihor a disputat deja cinci jocuri oficiale în trei săptămână. Deocamdată ro-albaştrii nu acuză nici o stare de oboseală dar ei se vor putea concentra doar pe campionat.
În cadrul etapei a IV-a a Seriei a II-a din Liga a II-a, formația orădeană FC Bihor va întâlni sâmbătă în deplasare la Bistriţa echipa locală Gloria.
Gazdele vin după trei rezultate pozitive în campioana fără să cunoască înfrângerea acumulând şapte puncte şi situându-se pe primul loc al clasamentului. De partea cealaltă gruparea din Iosif Vulcan a fost eliminată marţi din Cupa României (0-1 cu ACS Poli Timişoara) şi sper să facă din nou un meci bun. Va fi un duel extrem de interesant între două echipe care îşi propun victoria şi anume Gloria, foarte exactă în general pe propriul teren şi vizitatorii dornici să obţină primul sau primele puncte în deplasare.
În nici un caz bihorenii nu vor face figuraţie la Bistriţa ei anunţând intenţia de a evolua cel puţin în creştere faţă de meciul trecut. Se aşteaptă mult mai mult de la uni jucători cu potenţial că pot mai mult dar deocamdată exprimarea lor lasă de dorit.
„Întâlnim ocupanta primului loc. Sper ca în urma unui joc bun să obținem maximum din această deplasare”, a declarat antrenorul echipei orădene, Gheorghe Ghiț, cel care nu se confruntă cu nici un fel de probleme de efectiv.
Celelalte partide ale rundei se vor desfăşura după programul: CS Mioveni – CSM Râmnic Vâlcea, Metalul Reşiţa – Minerul Motru, FC Universitatea Craiova – FC Olt, UTA Arad – Olimpia Satu Mare, ASA Târgu Mureş – CSU Craiova.
Într-o altă ordine de ide în cadrul etapei a V-a a Ligii a III-a, Seria a V-a CS Oşorhei va primi vineri de la ora 17,00 pe Stadionul Iuliu Bodola” din Oradea vizita celro de la Naţional Sebiş. Va fi unul dintre derby-urile seriei în condiţiile în care vizitatorii sunt pe primul loc în clasament cu un joc mai mult disputat. Cu alte cuvinte cine va câştiga va lua o opţiunea serioasă în tentativa de a termina cel puţin turul pe podium.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 Comentarii



Fii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)