Primul antrenament cu public pentru handbaliştii locali

0
Posted September 23, 2013 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

007

Lucian Popa

Nici în cele mai frumoase vise nu sperau orădenii ca în prima etapă a Diviziei A, Seria vest, la handbal masculin să obţină o victorie atât de lejeră,
CSM Oradea a primit duminică după-amiaza în Arena „Antonio Alexe” din Oradea vizita celor de la Academia de Handbal “Minaur” Baia Mare. La finele celor 60 de minute regulamentare gazdele au reputat un succes fără probleme cu scorul de 34-13 (18-5).
A fost o bună repetiţie înaintea viitoarelor partide oficiale în compania unor adversari mult mai bine cotaţi şi care vor fi cu totul altfel.
Gazdele au început „în forţă” şi după opt minute conduceau deja cu scorul de 9-0. nici o secundă nu s-a pus problema învingătoarei ci doar a diferenţei de goluri din final.
O dată cu trecerea timpului Sebi Tudor antrenorul formaţiei bihorene a utilizat şi o parte din jucătorii mai tineri din lot care s-au descurcat şi ei destul de bine.
Partea a doua s-a desfăşurat în mare parte după aceleaşi caracteristici cu menţiunea că deja echipa gazdă nu a mai forţat deloc iar arbitrii au ţinut aşa discret cu tinerii jucători din Baia Mare.
Finalul a fost unul care a scos în evidenţă un moment inedit. În ultima secundă Macovei a marcat printr-o aruncare foarte aproape de mijlocul terenului stabilind scorul final.
CSM Oradea: Bistrean, Gale – portari, Cântec 4 goluri, Iştoc 1, Nemenco 3, Macovei 3, Alexandru Farcaş 9, Răzvan Farcaş 7, Avram 2, Panciu 2, Amihăesei 3 – jucători de câmp. Antrenor: Sebastian Tudor.
Într-o altă ordine de idei echipa bihoreană de handbal feminin, HC Varady Oradea ar fi trebuit să joace în prima etapă a Diviziei A, Seria a II-a în deplasare la HC Alba Sebeş. Din păcate pentru ei, deşi îşi anunţau intenţia de a promova, orădencele au început cu o înfrângere la masa verde 0-10. Ei nu s-au prezentat la mei datorită unor neînţelegiri pe plan local cu Pavel Mercea, cel care a administrat clubul ani de zile şi datorită faptului că până la ora partidei nu aveau documentele oficiale înregistrate în cadrul federaţiei Române de Handbal.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)