Primul obiectiv, toate cele trei puncte!

0
Posted September 5, 2013 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

faza 1 b

Lucian Popa
Sâmbătă de la ora 11,00 FC Bihor – UTA Arad

Sâmbătă, „Caravana” fotbalului din Liga a II-a porneşte din nou la drum. Din nou FC Bihor Oradea are speranţe la un sezon reuşit şi din nou sunt premizele unei reuşite totale.
În cadrul rundei inaugurale a Seriei a II-a, roş-albaştri vor primi pe propriul teren vizita celor de la UTA Arad.
Gazdele vin după un bilanţ pozitiv în amicale şi anume patru victorii şi un sigur rezultat de egalitate ceea ce în mod normal îi face favoriţii clari ai întâlnirii. De partea cealaltă arădenii cu un nou antrenor principal în persoana lui Eugen Trică nu pot spera la multe ei fiind în urmă cu pregătirea centralizată şi au lotul de jucători deocamdată nedefinitivat.
Gazdele întâlnirii de sâmbătă nu vor putea conta pe serviciile lui Dorin Mihuţ care este incert. Va fi un meci special pentru portarul organizatorilor Smaranda venit în această vară la Oradea de la arădeni.
Gheorghe Ghiț antrenor principal al celor de la FC Bihor avea să spună: „E prima etapă. Sper să debutăm acasă cu o victorie. Aștept spectatorii la stadion și împreună să obținem cele 3 puncte”.
Prețul unui bilet de intrare la meci este de 10 lei, precum anul trecut, iar pensionarii, femeile și copii sub 14 ani au în continuare gratuitate.
Prețul unui abonament, valabil pentru tot sezonul (tur-retur), inclusiv Cupa României, este de 100 de lei.
Celelalte partide ale rundei se vor desfăşura după programul: FC Olt – CSM Râmnicu Vâlcea, Minerul Motru – CS Mioveni, limpia Satu Mare – FC Universitatea Craiova, ASA Târgu Mureş – Metalul Reşiţa, CS Universitatea Craiova – Gloria Bistriţa.
De asemenea vineri după-amiaza se vor desfăşura partidele din cadrul rundei secunde a Ligii a III-a, seria a V-a. CS Oşorhei va juca în cadrul acestei etape la Dej pe terenul formaţiei Unirea, unde speră să nu piardă.
Va fi un meci în care diferenţa ar putea fi făcută de forma de moment a unui singur jucător care ar putea fi decisiv. Vor reintra după etapa de suspendare din Cupa României, Şerban Pop şi Ardelean, ambii fiind necesari echipei bihorene.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)