Repetiţie generală pentru primul joc oficial

0
Posted September 15, 2013 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

002

Lucian Popa

Arena „Antonio Alexe” din Oradea a găzduit sâmbătă seara partida de handbal masculin a dintre CSM Oradea şi CSM Satu Mare, ambele grupări urmând a activa în Divizia A, Seria vest sezonul 2013-2014.
Orădenii veneau după două înfrângeri la Reşiţa şi Timişoara în compania unor formaţii din Liga Naţională şi îşi propuneau un succes. Acest lucru s-a şi întâmplat, gazdele reuşind un succes categoric cu scorul de 43-35 (24-15).
A fost o ultimă repetiţie generală înainte de startul campionatului programat să aibă loc duminică 22 septembrie de la ora 17,00 cu Centrul de Handbal de la Sighişoara.
Revenind la întâlnire, doar debutul jocului a fost echilibrat în care sătmărenii au încercat să ţină pasul cu mult mai valoroşii adversari. O dată cu trecerea timpului, fraţii Farcaş, Alexandru şi Răzvan şi-au intrat în drepturi marcând gol după gol. Pe cei doi i-au succedat cu brio, Nemenco, Macovei sau Amihăesei, acesta din urmă un câştiga clar.
La pauză deja orădenii aveau un avantaj serios.
În partea a doua Sebastian Tudor antrenorul grupării din municipiul de pe Crişul Repede a început să folosească şi jucători din garnitura secundă, chemându-l pe banca tehnică pe George Cântec, la primul meci după o gravă accidentare.
Ambele formaţi au acordat o importanţă mai mare fazei de atac şi mai puţin importantă apărării ceea ce nu este tocmai normal.
Gale a apărat o lovitură de la şapte metri şi meciul s-a mai animat, iar „aeriana” a făcut deliciul puţinilor spectatori prezenţi.

001

Finalul a găsit echipă vizitatoare în căutarea golurilor care să mai reducă din diferenţă.
Procesul de modernizare al Arenei „Antonio Alexe” continuă cu schimbarea tabelei de marcaj. Cea veche a fost dat jos iar cea nouă încă nu a fost montată (foto). Iar la acest meci datele tehnice au fost ţinute doar la masa oficială.
Dar trebuie precizat un aspect proiectantul sălii a amenajat un loc special pentru amplasarea tabelei, dar care nu este respectat.
CSM Oradea: Bistrean, Gale – portari, Macovei 4 goluri, Cântec 4, Amihăesei 6, Drăgan 4, Răzvan Farcaş 6, Alexandru Farcaş 7, Nemenco 5, Iştoc 3, Radu 3. Antrenor: Sebastian Tudor.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)