S-au trezit târziu pentru a spera la punct(e)

0
Posted September 14, 2013 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

echipa-2013

Lucian Popa
CSM Râmnicu Vâlcea – FC Bihor 3-2 (2-0)

După două prestaţii mai puţin încurajatoare, dar încheiate cu succes, în campionat şi Cupa României, FC Bihor a suferit un eşec la Râmnicu Vâlcea
În cadrul etapei secunde a Ligii a II-a, Seria a II-a, Clubul Sportiv Municipal din localitate avea să câştige cu scorul de 3-2 (2-0) în faţa oaspeţilor din Oradea.
Au fost două momente importante, primul după numai şase minute de joc atunci când organizatorii au reuşit să deschidă scorul prin Arnăutu, cel care a marcat cu un şut din interiorul careului (1-0).
După jumătate de oră de joc, Deaconescu fostul jucător al formaţiei din Iosif Vulcan a mărit diferenţa, el punctând cu capul după o centrare în careu a lui Adrian Popa (2-0).
Oaspeţii încearcă să schimbe ceva după pauză când pe teren apar alţi doi atacanţi şi jocul orădenilor prinde contur. Din păcate pentru ei nu au reuşit să ajungă în faza de finalizare. Cel de-al doilea moment important s-a petrecut după o oră de joc atunci când Sebi Sfârlea a văzut cel de-al doilea ,cartonaş galben şi implicit pe cel roşu, ceea ce a dus la eliminarea acestuia.
Cu cinci minute înainte de final Cataramă dorea să stabilească scorul final (3-0) în urma unei lovituri libere, foarte uşor acordate.
Replica bihorenilor nu se lasă aşteptată în minutul 63 Hadăr marchează pentru 3-1, dar la doar cinci minute distanţă, Zsambor Lukacs să reducă din handicap (3-2).
FC Bihor: Smaranda – Letan, Fl. Lazăr, Ţoca, Lupu – Achim, Mădălin Popa (46 Ovidiu Popa) – Ianc, Sfârlea, Bic (81 Zsambor Lukacs) – Raymond Lukacs (Hadăr).
Antrenori: Gheorghe Ghiţ şi Călin Cheregi.
Foto: FC Bihor.ro


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)