Un nou amical pentru handbaliştii orădeni

0
Posted September 12, 2013 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

atac

Lucian Popa

Secţia de handbal masculin a CSM Oradea va disputa sâmbătă după-amiaza începând cu ora 17,00 în Arena „Antonio Alexe”o nouă partidă amicală. Adversară îi va fi formaţia CSM Satu Mare, gruparea care va activa şi ea în Divizia A, Seria vest sezonul 2013-2014.
Orădenii vin după două înfrângeri la Reşiţa şi Timişoara în compania unor formaţii din Liga Naţională şi speră să facă un meci bun cu un adversar abordabil pe care îl va întâlni de două ori în sezonul viitor în partide oficiale.
Sebastian Tudor antrenorul grupării din municipiul de pe Crişul Repede va folosi toţi jucătorii din lot, dar îi va menţine mai mult în teren pe handbaliştii care vor „duce greul” în campionatul viitor. Dealtfel va fi ultima repetiţie generală înainte de debutul sezonului regulat.
În cadrul rundei inaugurale a Diviziei A, CSM Oradea va juca în data de 22 septembrie cu Centru de Handbal de la Sighişoara, primul joc oficial.
Până atunci însă îşi vor concentra atenţia asupra partidei de sâmbătă cu CSM Satu Mare, întâlnire la care intrarea va fi liberă.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)