Un nou jurnalist în conducerea MTS-ului!!!

0
Posted September 18, 2013 by Lucian Popa in Nevoia de exprimare
Ciao restaurant - pizzerie

carmen

preluare sportrevolution.ro

Din dorința de a reglementa situația artelor marțiale din România, Minsterul Tineretului și Sportului a căutat în ultimul timp un om capabil, cunoscător al fenomenului, cât și un apropiat al liderilor, antrenorilor și sportivilor din acest segment. După îndelungi căutări, oficialii MTS, prin vocea secretarului de stat Carmen Tocală, au găsit omul potrivit în persoana redactorului Octavian Budică (foto, alături de Carmen Tocală).
Faptul că este practicant de arte marțiale, având relații strânse cu șefii tuturor federațiilor de profil și fiind de foarte mult timp un promotor al sporturilor derivate din artele marțiale, toate acestea au condus la numirea în această funcție de către ministrul Nicolae Bănicioiu.
Potrivit Secretarului de Stat Carmen Tocală, această numire va ajuta foarte mult ministerul în relația cu federațiile de arte marțiale, ținând cont că Octavian Budică este ”omul care vorbește pe limba lor”.
”Odată cu această numire, sperăm să reglementăm sistemul artelor marțiale din România și să clarificăm situația lor. Vrem să facem un set de reguli pentru toate federațiile. Vrem să le organizăm eficient. Dânsul cunoaște foarte bine lumea artelor marțiale și sunt convinsă că va aduce un plus de valoare acestui segment. De asemenea, sunt convinsă că va îmbunătăți fair-play-ul și motivarea practicanților și a antrenorilor. Cert este că am găsit un interlocutor pe măsura celor care provin din fenomen, un om care vorbește pe limba lor”, a declarat Carmen Tocală.
Potrivit intențiilor MTS-ului, se dorește ca artele marțiale să devină un model pentru celelalte sporturi. ”Avem multe de învățat de la acest domeniu și împreună cu domnul Budică și cu ceilalți, sper să dăm exemple pozitive și celorlalte sporturi, în contextul în care societatea română este în plină tranziție. Acest deziderat este perfect realizabil, ținând cont că toți sunt oameni de sport și știu ceea ce au de făcut”, a completat Tocală.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)