Campionatele Naţionale de box pentru tineret, la ora startului

0
Posted October 31, 2013 by Lucian Popa in Sporturi de contact

007

Lucian Popa

Doar câteva zile ne mai despart de unul dintre cele mai importante evenimente sportive care au loc în acest an în municipiul Oradea. Este vorba de Campionatul Naţional de Box pentru tineret, care va avea loc în perioada 5-9 noiembrie n sala de jocuri sportive a Universităţii.
Întrecerea care va aduna la start tot ce are mai bun boxul românesc la nivel de tineret şi juniori, va aduce în ring pugilişti la 10 categorii de greutate şi anume 48 kg, 52 kg, 57 kg, 60 kg, 64 kg, 69 kg, 75 kg, 81 kg, 91 kg şi +91 kg. După cum precizau organizatorii vor fi aproximativ 10 sau chiar 15 pugilişti la fiecare categorie.
Competitia, organizată de Clubul Sportiv Crisul, impreuna cu Federatia Romana de Box (FRB) si Primaria Municipiului Oradea, se desfasoara de marti pana vineri, in intervalul 15:00-19:30, dar si sambata, de la ora 13:00, cand cei mai buni pugilisti se vor intalni in finale.
La eveniment si-au anunta prezenta nume importante ale boxului de la noi din tara, precum Leonard Doroftei, presedintele FRB, vicepreseditii Francisc Vastag si Vasile Catea, dar si fostul campion mondial Mihai Leu.
„Suntem cu pregătirile pe ultima sută de meri. Deja am demarat o parte dintre procedurile de organizare, sperăm să iasă bine. Vom avea cel puţin 500 de locuri pe scaune în condiţiile în care intrarea va fi liberă. Aşteptăm cât mai mulţi iubitori ai sportului şi boxului în general să ne fie alături la acest important eveniment” declara în exclusivitate pentru www.arenabihoreana.ro Florin Macaru managerul secţiei de box al celor de la CS Crişul Oradea.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)