Controverse multe la Cupa Toamnei orădene la fotbal

0
Posted October 10, 2013 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

010

Lucian Popa

Miercuri după-amiaza Arena “Antonio Alexe” din Oradea a găzduit un interesant turneu de fotbal rezervat amatorilor dotat cu Cupa Toamnei orădene. Au fost invitaţi să participe angajaţi din cadrul intituţiilor publice pentru a da un exemplu în vederea practicării sportului în cadrul manifestărilor sportive prilejuite de Toamna orădeană.
Aşadar au fost prezente patru echipe, Primăria Oradea, Prefectura Bihor, Presa Sportivă bihoreană şi Administraţia Imobiliară Oradea (AIO).
În urma tragerii la sorţi în primul meci AIO a dispus cu scorul de 2-0 de Prefectura Bihor. În cel de-al doilea meci Presa a câştigat şi ea cu acelaşi scor 2-0 în faţa Primăriei Oradea.
Finala mică a opus echipele Primăriei Oradea şi Prefecturii. Au câştigat în cele din urmă primii cu scorul de 3-1.

003

A urmat finala mare în Presă şi AIO. A fost de depate un meci atractiv, interesant şi totodată tensionat. Presa a condus cu scorul de 2-1 la pauză. O fază controversată a făcut ca AIO să marcheze datorită faptului că au fost organizatori. Tensiuni, controverse. Toată lumea era de partea presei, dar AIO a marcat. În final gazdele de la AIO au câştigat pe undeva nemeritat cu scorul de 3-2.
Au fost acordate o serie de premii sepciale, cel mai bun fundaş Niclae Mihalcea (Presa), cel mai bun mijlocaş Fane Munteanu (AIO), cel mai bun atacant Gyoni Vancea (Primăria Oradea). Jucătorul turneului Florin Petrila (AIO).
Festivitatea de premiere a fost efectuată de Sandu Boc vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal din România.
Seara în compania celor doi organizatori Cristian Beltechi şi respectv Mircea Oaie a avut loc o masă festivă la care s-a făcut o analiză mai strictă a turneului.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)