Dacă au valoarea necesară, vin și rezultatele

0
Posted October 10, 2013 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

atac

Lucian Popa
Sâmbătă ora 11,00 FC Metalul Reşiţa – FC Bihor

La finele acestei săptîmâni, mai précis sâmbătă de la ora 11,00 FC Bihor va juca în cadrul etape a VI-a a Ligii a II-a, Seria a II-a în deplasare la Reşiţa pe terenul celor de la Metalul.
Gazdele o echipă nou înfinţată s-a comportat destul de bine în acest debut de sezon dar au fost nevoinţi să schimbe deja antrenorul. Îniţial la Reşiţa a antrenat Alexandru Pelici, dar în cele din urmă a acceptat propunerea celor de la FC Braşov şi a lăsat loc lui Marian Pană cel care în sezonul trecut a antrenat în retur pe FC Bihor. Aşadfar gazdele pot avea un minimum avantaj în condiţiile în care antrenorul gazdelor cunoaşte o parte dintre jucătorii bihpreni. Va fi un duel interesant între Gheorghe Ghiţ şi Marian Pană, iar valoaea va face diferenţa. Şerban Morcan preşedintele clubului vorbea de curajul pe care echipa trebuie să-l aibă în deplasare. Dar pentru a avea curaj în primul rând trebuie să ai valoarea necesară.
Orădenii nu au nici un fel de probleme de lot a revenit şi Mihuţ după o pauză mai lungă iar în formula de bază singura problemă ar putea apărea în zona centrală defensivă acolo unde atât Mintaş cât şi Ţoca se descurcă mai dificil. Ambii sunt jucători tineri şi pot greşi uneori în momente importante.
Gazdele vor forţa victorie şi obţinerea celor trei puncte în timp ce pentru roş-albaştrii şi un rezultat de egalitate ar fi mulţumitor. Gheorghe Ghiţ antrenorul principal al echipei bihorene aşteaptă mult mai mult de la unii jucători cum ar fi Hadăr, Mădălin Popa, Florin Pop (foto) sau Sebi Ianc. Aceştia trebuie să confirme încrederea acordată.
În celelalte partide ale rundei se vor întâlni echipele: Gloria Bistriţa – CS Mioveni, Olimpia Satu Mare – Minerul Motru, FC Universitatea Craiova – CSM Râmnicu Vâlcea, CSU Craiova – UTA Arad, ASA Târgu Mureş – FC Olt.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)