Derby-ul Ardealului de Nord, fără obiective îndrăzneţe

0
Posted October 25, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

atac

Lucian Popa

Pentru FC Bihor deplasarea la Satu Mare ar putea însemna primele puncte sau punct câştigate în deplasare în cadrul acestui sezon al Ligii a II-a. În cadrul etapei a VIII-a din cel de-al doilea eşalon, Seria a II-a, roş-albaştri vor juca sâmbătă cu începe de la ora 11,00 în deplasare cu Olimpia.
Dacă gazdele sunt nou promovate în acest eşalon şi au ca obiectiv principal o clasare cât mai bună şi menţinerea în acest eşalon, oaspeţii jocului de sâmbătă speră la mai mult. Dar nici una dintre echipele de tradiţie din partea de vest a ţării nu pot să alcătuiască o formaţie competitivă cu care să se lupte la promovare.
Va fi un duel între două echipe care îşi doresc să-şi adjudece victoria şi implicit cele trei puncte pentru a-şi îmbunătăţi situaţia din clasament. Sătmărenii ocupă poziţia a şasea în clasament una liniştitoare în timp ce bihorenii se află pe locul al nouălea cu doar opt puncte acumulate. Orice fază fixă sau orice acţiune individuală ar putea face diferenţa într-o partidă în care chiar şi o decizie ciudată a unui arbitru ar putea influenţa rezultatul final.
„Întâlnim o echipă care pe teren propriu pierde greu puncte. Noi vrem să legăm victoria de acasă cu un rezultat pozitiv la Satu Mare”, a declarat antrenorul principal al echipei FC Bihor, Gheorghe Ghiț. gruparea din Iosif Vulcan se pregăteşte în efectiv complet pentru acest meci interesant.
Celelalte partide ale rundei se vor desfăşura după programul: Metalul Reşiţa – CS Mioveni, Minerul Motru – UTA Arad, FC Universitatea Craiova – Gloria Bistriţa, ASA Târgu Mureş – CSM Râmnicu Vâlcea, CSU Craiova – FC Olt.
Într-o altă ordine de idei formaţia CS Oşorhei, singura reprezentantă a judeţului Bihor în Liga a III-a va juca la Baia Mare vineri după-amiaza în faţa celor de la FCM Universitar. Jocul contează pentru etapa a X-a în condiţiile în care în această perioadă se vor mai juca încă şase jocuri din retur. Asta pentru că la finele sezonului regulat va avea loc play-off şi play-aut.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)