Din mai în mai rău. Ce urmează: sacţiunile financiare.

0
Posted October 8, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

010
Lucian Popa
CS Oşorhei – CS Ineu 0-2 (0-2)

În cadrul rundei cu numărul şapte din Liga a III-a, Seria a V-a la fotbal, gruparea bihoreană CS Oşorhei s-a făcut din nou de râs pe propriul teren pierzând de astă dată cu scorul de 0-2 (0-2) în faţa unei noi promovate şi anume CS Ineu. Asta după ce în urmă cu două etape pierdea cu scorul de 3-0 cu Naţionale Sebiş.
A fost de departe unul dintre cele mai slabe meciuri făcute de formaţia organizatoare în eşalonul al treilea al fotbalului românesc pe propriul teren.
Debutul a fost unul fără prea multe acţiuni de poartă, fără veleităţi tactice de ambele părţi şi fără care vreaun jucător să iasă în evidenţă.
După douăzeci de minute de joc, Arsene centrează foarte bine în faţa porţii, Contor parcă speriat de balon ezită să lovească mingea.
În minutul 37 oaspeţii deschid scorul, bihoreanul Bogdan Iambor execută o lovitură liberă de pe partea dreaptă, Andor sare contra timp şi deviază balonul în propria poartă (0-1). A fost un prim şoc. După alte patru minute acelaşi jucător Bogdan Iambor ia o acţiune pe cont propriul, şutează de la 25 de metri, balonul deviat de un adversar îl ocoleşte pe Ghilea şi se scurge în plasă (0-2). Gazdele acuză şocul şi nu au nici un fel de exprimare, tactica lor fiind una simplă, toate mingile în adâncime pentru o presupusă fază viitoare.
Imediat după pauză gazdele au cea mai mare ocazie, Todea combină în terenul advers cu Gego, acesta în serveşte ideal pe Paul Achim, care singur cu portarul advers, şutează plasat dar acesta din urmă respinge salvator.
Urmează o perioadă în care e greu de crezut că nu s-a jucat nimic. Deşi conduşi pe tabela de marcaj cei din Oşorhei erau total neputincioşi fără să pună în real pericol poarta adversă. Fără să facă presing, fără să poată alerga, fără să-şi dorească măcar victoria, gazdele au arătat ca şi o echipă blazată, lipistă de inspiraţie şi fără nici o vlagă. Dealtfel cred că cei de la Oşorhei au fost cei mai fericiţi când s-a terminat partida, deoarece s-a terminat un chin pentru ei, un meci care trebuie uitat cât mai repede.
Conducerea administrativă a declarat clar că urmează măsuri drastice financiare şi că nu se vor mai plăti salariile şi contractele care ar putea fi renegociate sau chiar reduce cu minimum 30 %. Asta după ce Cosmin Bodea a fost demis în urma înfrângerii cu Naţional Sebiş.
CS Oşorhei: S. Ghilea – Bogman, Pintea, Şerban Pop, Arsene (79 Morar) – Ember (46 Gego), Magda (69 Biţiş), Paul Achim – Todea – Contor, Andor. Antrenori: Rudy Kovacs şi Cristian Lupuţ.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)