Două victorii normale!!!

0
Posted October 13, 2013 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

atac

Lucian Popa

Sâmbătă dimineaţa, HC Vlady Oradea nou înfiinţata echipă de handbal fete debutantă în Divizia A, seria a II-a a primit pe propriul teren vizita celor de la Universitatea Piteşti. A fost un meci extrem de important pentru ambele formaţii în special pentru orădence care îşi doresc să continue pe aceeaşi linie şi anume cu victorii. Aşa cum era de aşteptat organizatoarele au câştigat cu scorul de 31-27.
Cum echipa vizitatoare este formaţia secundă a grupării din Craiova meciul a fost unul extrem de disputat dar valoarea superioară a făcut în final diferenţa.
Dacă vor reuşi să rejoace meciul cu HC Sebeş din prima etapă, orădencele au şansa să fie formaţia neînvinsă în acest sezon, dar pentru aceasta au nevoie de acordul Federaţiei Române de Handbal.
De la ora 16,00 tot Arena „Antonio Alexe” secţia de handbal masculin a CSM Oradea a jucat cu cei de la Naţional Sighişoara. La finele timpului regulamentar de joc scorul a fost de 36-27 (20-10). Aşa cum anticipam a fost doar un simplu „galop de sănătate” pentru handbaliştii din municipiul de pe Crişul Repede care şi-a consolidat prima poziţie în clasament.
Cu cinci victorii din tot atâtea partide în mod normal gruparea bihoreana nu mai poate rata prima poziţie a clasamentului şi ar putea obţine victorii până la finele turului. Dealtfel Sebi Tudor afirma că dacă echipa se va afla pe unu dintre primele două locuri la finele acestui tur are mari şansă să promoveze în sezonul viitor al Ligii Naţionale.
Revenind la meci putem vorbi doar de o mobilizare atât cât a fost nevoie pentru a-şi depăşi un adversar mai modest şi mai puţin experimentat.
Foto: Roby Boros.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)