EXCLUSIV: Larisa Florean, medaliată cu bronz la CM de judo din Slovenia

1
Posted October 25, 2013 by Lucian Popa in Sporturi de contact
Ciao restaurant - pizzerie

larisa

Lucian Popa

În aceste zile se desfăşoară în Slovenia mai precis la Ljubjana Campionatele Mondiale de Juniori U-21 la judo. Întrecerea este de departe cea mai mare competiţie din acest an la startul căreia s-au aliniat cele mai bune judoka la această categoria de greutate.
Cel mai bun rezultat al delegaţiei româniei în special al celor de la Judo Club Liberty Oradea a fost obţinut de judoka Florian Alexandra Larisa (foto alături de antrenori). Acesta a reuşit în cadrul categoriei 52 kilograme să cucerească medalia de bronz.
Larisa Florean face parte din categoria judoka cea mai talentată a categoriei ei de vârstă având în faţa un viitor extrem de pozitiv.
Germanca Coban Sappho a devenit campioană mondială urmată de Jessica Pereira din Brazilia. Pe locul al treilea alături de româncă a mai urcat Odette Giuffrida din Italia.
Acesta este de departe cel mai bun rezultat internaţional al unui sportive din judeţul Bihor în 2013 cu care cu siguranţă va fi desemnată cea mai bună sportivă a Bihorului al doilea an consecutiv. Dealtfel bihoreanca a cucerit aceeaşi medalia şi la Europenele din urmă cu o lună de la Sarajevo.
Judoka locali sunt antrenaţi de Fleisz Aurelian Ciprian şi Goncearenco Alexandru.
Într-o altă ordine de idei româncele Alexandra Pop la categoria 48 kilograme şi Andreea Ştefănescu la categoria 44 kilograme au devenit şi ele vicecampioane mondiale.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

Un comentariu


  1.  
    dacian

    felicitari!

Adauga un comentariu


(obligatoriu)