Forma de moment sau orice detaliu minor poate face diferenţa

0
Posted October 24, 2013 by Lucian Popa in Baschet
Ciao restaurant - pizzerie

003

Lucian Popa

Sala de conferinţe a Arenei „Antonio Alexe” din Oradea a găzduit joi, după-amiaza o conferinţă de presă a secţiei de baschet masculin a CSM Oradea. Tema principală a fost jocul de sâmbătă de pe propriul teren cu Gaz Metan Mediaş, întâlnire ce contează pentru etapa a V-a a Ligii naţionale de baschet masculin. Au fost prezenţi Şerban Sere managerul general al echipei, Radovan Markovic (foto) şi Adrian Micinic, jucător respectiv ofiţerul de presă al secţiei.
Toţi au spun la „unison” că va fi o partidă extrem de dificilă pentru orădeni care vor să câştige pentru a aborda cu un moral bun jocurile următoare.
„Ne aşteaptă o partidă extrem de grea în faţa unui adversar valoros care are un antrenor român în persoana lui Marcel Ţenter foarte bun. Va fi o partidă pentru care noi ne-am pregătit la victorie în condiţiile în care ne-am antrenat şi în sala de la LPS Bihorul. Am cerut de nenumărate ori răbdare cu echipa noastră care nu este la potenţialul maxim şi care eu spun poate să mai crească. Trebuie să uităm jocul de la Craiova şi că înfrângerea nu ne va afecta şi să ne concentrăm pe jocul de sâmbătă. Pe această cale fac un apel la publicul nostru să vină să ne susţină pentru că avem nevoie de ei. Spun în continuare că avem un public frumos, cunoscător şi totodată cel mai bun din toată ţara” declara Şerban Sere.
La rândul său Radovan Markovic l-a completat: „Jucăm în faţa unei echipe cu jucători foarte experimentaţi şi care i-am văzut joacă bine. Trebuie să ne impunem jocul nostru şi să profităm c jucăm acasă. Au un pivot de valoare, una american foarte bun şi un fost coleg Radenovic care încă nu este la forma maximă. Îmi place la Oradea că este o organizare bună la nivelul clubului, la nivelul echipei şi avem un antrenor care se dedică total. Eu spun că zece echipe vor lupta pentru play-off iar orice rezultat va conta”.
În final Şerban Sere a punctat foarte bine că orice detaliu indiferent cât de mic şi în special forma de moment a unor jucători importanţi va conta ceea ce va duce la victorie.
Mai trebuie spus că Oradea va juca joi 31 octombrie în deplasare la Piteşti cu BCM U din localitate pentru ca pe data de 1 noiembrie să joace la Bucureşti cu Farul Constanţa. „A fost un gest frumos că Farul ne-a înţeles şi vom juca cu ei la Bucureşti. Meciul trebuia să-l jucăm în 7 decembrie, dar atunci ne vom axa exclusiv spre Cupele Europene.
Aşadar sâmbătă de la ora 16,15 CSM Oradea va juca cu Gaz Metan Mediaş, un meci care ar putea încă de pe acum decide echipa mai bine clasată la finele sezonului regulat.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)