Gheorghe Ghiţ: “A fost un rezultat bun”

0
Posted October 20, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

atac

Lucian Popa

Imediat după finalul partidei FC Bihor – AS Târgu Mureş scor 1-0 a avut loc conferinţa de presă. Ambii antrenori şi-au dat cu părerea.
„A fost o victorie muncită, vreau să-i felicit pe băieţi, aveam nevoie de un rezultat pozitiv pentru a continua jocurile bune pe care le-am făcut în trecut. Aveam nevoie de această victorie pentru a avea încredere, poate fi un început, e un rezultat pe care se poate lucra. A fost o primă repriză în care ne-am creat cele mai multe ocazii, a doua repriză a aparţinut oaspeţilor, care au pus presiune, le-am oferit mingea, au avut posesia, am cedat deliberat mijlocul terenului pentru a avea spaţiu în terenul advers. Pe contraatac mai puteam marca, dar una peste alta e un rezultat bun, împotriva unei echipe care trage la promovare”, a declarat, la final, antrenorul orădenilor, Gheorghe Ghiţ.
„A fost un joc pregătit să îl câștigăm. A m încercat să aduc în atac jucători rapizi, jucători tineri, jucători care au calități, dar n-am reușit să înscriem, să ne creăm ocazii clare , iar acele care au fost nu le0am tratat foarte serios. Am întâlnit un adversar mult mai agresiv decât noi, cu mai mult curaj. Mi s-a părut o parte din jucătorii mei destul de timizi în unele momente”, a declarat, la rândul său, tehnicianul oaspeților, Ioan Ovidiu Sabău.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)