Mult mai eficienţi în deplasare

0
Posted October 12, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

004

Lucian Popa

“Acasă mieluşei iar afară lei”, cam acesta pare a fi dictonul celor de la CS Oşorhei care au mai făcut o victimă în deplasare. După succesul repurtat la Zalău, în precedenta deplasare, echipa pregătită de Rudy Kovacs s-a impus la Cluj, în faţa echipei locale, Sănătatea, scor 3-1 pentru bihoreni. A fost partida din cadrul rundei a sasea a Ligii a III-a, Seria a V-a a fotbalulu româneasc.
Pe lângă victorie, îmbucurătoare a fost determinarea arătată în teren de jucătorii de la CS Oşorhei, semn că amenda suferită după contraperformanţele din partidele cu Naţional Sebiş şi CS Ineu şi-a făcut “efectul”. Partida de la Cluj n-a început sub auspicii tocmai bune pentru bihoreni care s-au văzut conduşi din minutul 25, când gazdele au obţinut o lovitură liberă la care Chiş a înscris cu mult noroc, pe urmărire.
După gol Oşorheiul a declanşat atacuri în valuri, dar bihorenii au avut mult ghinion în faţa porţii gazdelor. La pauză Kovacs şi băieţii săi au găsit antidotul pentru “viruşii verzi” iar Şerban Pop a egalat în minutul 53 cu o lovitură de cap după o lovitură liberă. Egalate, gazdele au dominat teriotorial însă în minutul 80 Ardelean, intrat în locul fundaşului Pintea (care a jucat destul de slab, Magda devenind fundaş central) a luat o minge de la centrul terenului, a driblat fundaşii centrali clujeni şi a marcat cu un şut pe colţul scurt. Cu trei minute înainte de final Ardelean a mai scăpat o dată pe contră, în lateral stânga, a centrat pe colţul lung iar Contor, venit lansat, a reluat din vole, stabilind scorul final: 1-3.
CS Oşorhei a jucat în formula: Ghilea – Ember (85 Morar), Şerban Pop, Pintea (50 Ardelean), Arsene – Todea, Magda – Andor (57 Ban), Poiană, Contor – Achim (27 Horvath).


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)