Nu există o favorită certă a partidei de la Sibiu

0
Posted October 7, 2013 by Lucian Popa in Baschet
Ciao restaurant - pizzerie

010

Miercuri ora 18,45 CSU Sibiu – CSM Oradea
Lucian Popa

Secţia de baschet a CSM Oradea doreşte să continuă pe aceeaşi linie în acest debut de sezon şi anume cu o nouă victorie. După trei rezultate pozitive din tot atâtea partide disputate, orădenii au şansa celui de-al patrulea succes. Miercuri ei vor juca în deplasare la Sibiu în faţa celor de la CSU.
Şerban Sere şi Titus Nicoară (foto) manager general şi respectiv, jucător au analizat întâlnirea de miercuri de la Sibiu. Încă de la început cei doi au fost deacord că nu există o favorită certă a partidei iar rezultatul poate fi în favoarea oricărei dintre cele două formaţii.
„Fiecare deplasare este foarte dificilă iar orice meci trebuie abordat cu gândul la victorie. După doar trei meciuri nu ne putem face o idee exactă dar eu sper că suntem pe un drum bun. Este adevărat că avem probleme la recuperările defensive şi am discutat despre acest aspect. sperăm să-l îmbunătăţim. Atmosfera în cadrul lotului este foarte bună, totul merge normal şi ne pregătim pentru fiecare joc în parte. Sibiul are jucători foarte buni şi nu ne va fi uşor, oricum sperăm să câştigăm” declara Titus Nicoară. Referitor la participarea în Cupele Europene a echipei CSM Oradea el a mai adăugat că: „Sunt stiluri de joc diferite, joci cu adversari extrem de redutabili şi orice greşeală te poate costa. Eu sper să facem o figură frumoasă şi să jucăm bine, oricum acasă putem câştiga indiferent de numele adversarului”.
La rândul său Şerban Sere declara: „Într-un campionat echilibrat cred că diferenţa va fi făcută de o victorie sau cel mult două în deplasare. Aici se va face diferenţierea. Un start lansat de campionat ne-ar da un moral bun pentru partidele viitoare. Aşa că trebuie să mergem şi să câştigăm deşi nu există favorită la acest joc. Totuşi eu sper ca experienţa superioară a unor jucători din echipa noastră să facă diferenţa. Pe asta mă bazez în special că avem jucători experimentaţi. Mă aştept la o partidă echilibrată în faţa unui adversar cu tradiţie în baschetul masculin românesc şi care greu poate fi bătută pe propriul teren”.
În lotul bihorenilor există unele probleme, Comagic fiind încă nerefăcut complet după o mai veche accidentare în timp ce Subotic nu s-a pregătit de câteva zile.

Oradea cu Timişoara în Cupa României
Tot luni dimineaţa a avut loc şi tragerea la sorţi a partidelor din cadrul Cupei României, faza sferturilor de finală. Astfel CSM Oradea va juca în dublă manşă primul meci acasă cu BC Timişoara. Celelalte partide se vor desfăşura după programul: BCM U Piteşti – U Mobitelco Cluj-Napoca, Farul Constanţa – Energia Rovinari, CSU Ploieşti – Mureşul Târgu Mureş.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)