Orădenii în linie dreaptă spre jocul cu Sintez Kazan

0
Posted October 23, 2013 by Lucian Popa in Polo

010

Lucian Popa

La finele acestei săptămâni, mai precis sâmbătă de la ora 20,30 în Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” din Oradea va avea loc unul dintre cele mai importante jocuri de polo din acest an. Secţia de polo a CSM Oradea va întâlni în cadrul turului trei preliminat al Champions League în dublă rundă formaţia Sintez Kazan campioana Rusiei.
Orădenii vin după un turneu destul de bun la Bucureşti cu şase victorii şi doar un rezultat de egalitate şi în mod normal ei speră să facă o partidă bună sâmbătă.
Adversarii sunt o echipă redutabilă care s-au întărit foarte mult în ultima perioadă şi care a făcut câteva jocuri bune pierzând la limită în faţa unor formaţii puternice din Serbia.
Poloiştii locali traversează o perioadă foarte bună cu calificare în primul tur, cu trei victorii din tot atâtea jocuri în turneul secund de la Oraea. Pentru ei acest joc este unul cât n sezon, având neapărată nevoie de o victorie liniştitoare, sau mai bine spus un succes la o diferenţă de goluri consistentă pentru a spera la un retur dătător de speranţe.
Dacă meciul de baschet dintre CSM Oradea şi Gaz Metan Mediaş are loc la ora 16,15, seara iubitorii sportului vor fi la bazin unde întâlnirea va debuta de la ora 20,30. ambele jocuri vor fi transmise în direct la DigiSport.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)