Pavele te-au păcălit, îţi meriţi soarta!!!

0
Posted October 22, 2013 by Lucian Popa in Nevoia de exprimare

hand

Lucian Popa

Niciodată nu mi-a plăcut să intru în conflict direct cu diverse persoane. Dar dacă am avut ceva de spus, am spus-o mereu. Tare şi răspicat. Nu ţin apărarea nimănui pentru că nu am nici un interes dar nici nu pot rămâne indiferent la unele nedeptăţi.
De-a lungul anilor, meciurile echipelor naţionale de handbal, atât la băieţi cât şi la fete au fost organizate la Oradea de federaţia Română de Handbal prin Asociaţia Judeţeană de Handbal Bihor. mai precis prin Pavel Mercea. Omul cu banii cum se spune. Unele au fost organizate bine, altele mai puţin bine. Dar de fiecare dată ospitalitatea ardelenească a fost remarcabilă.
Când organizezi meciuri ale echipei naţionale te stresezi să iasă bine. Indiferent de numele adversarului. Cu alte cuvinte pui e al tine să fie lumea mulţumită. Până aici totul e normal. Doar că atunci când e un meci important să fii scos din schemă nu e deloc fair-play. Aşa s-a întâmplat cu Pavel Mercea. A fost foarte bun organizator la Trofeul Carpaţi, cu Slovacia, finala Cupei EHF sau mai ştiu eu cu cine. Dar când a venit vorba de Norvegia, nu a mai fost bun. cine l-a luxat? Oamenii pe care i-a ajutat. Pe un anume Ovidiu… L-a ajutat să ajungă la Primăria Oradea. Pe celălalt Cristian … de mulţi ani în frunte l-a susţinut financiar. Recompensa? A fost dat la o parte la un meci în care România întâlneşte dubla campioană olimpică la handbal fete. Cine e vinovat? „Piticul a luat-o de data asta” spunea Dan… de la un liceul cu profil sportiv. Şi mare adevăr a grăit. De data asta l-au păcălit fără nici un fel de scrupule. Poate că nu merita asta, dar oameni sunt aşa cum sunt. Interesul personal înainte de toate.
Nu sunt avocatul nimănui, dar atât timp când iei bani de la Pavel, şi nici măcar nu ai bunul simţ să-l chemi aproape la un astfel de eveniment este penibil. Indiferent de numele tău. Indiferent de funcţia pe care o ai. Indiferent de ce caracter sau hram porţi. Asta-i viaţa li să-şi fie învăţătură de mine. Până atunci: „Pavele, te-au păcălit, îşi meriţi soarta!”


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)