Punctele sunt importante pentru ambele formaţii

0
Posted October 18, 2013 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

005

Lucian Popa

Sâmbătă începând cu ora 11,00 Stadionul Municipal “Iuliu Bodola” din Oradea va găzdui unul dintre jocurile din cadrul etapei a VII-a a Ligi a II-a, Seria a II-a.
Se vor întâlni formaţia locală FC Bihor şi ASA Târgu Mureş. Gazdele sunt într-o acută criză de puncte iar jocul echipei nu este unul convingător. Astfel bihorenii vor încerca să-şi îmbunătăţească evoluţia pentru a acumula cât mai multe puncte.
De partea cealaltă ASA Târgu Mureş vine la Oradea cu un antrenor nou în persoana lui Ioan Ovidiu Sabău care a mai pregătit-o în două rânduri, între septembrie 2010- septembrie 2011 (Liga II) şi în returul ediţiei de campionat 2011-2012 (Liga I). Un jucător nou în lotul ASA, Frank Wiafe Danquah, fost jucător al echipei FC Braşov, momentan jucător liber de contract, aflat în probe.
Gazdee nu-şi mai pot permite paşi greşiţi pe propriu teren după ce în ultimele două jocuri acasă a remizat de fiecare dată scor identic 1-1. roş-albaştrii nu au ma câştigat din prima etapă scor 2-1 cu UTA şi atunci victoria venind în minutul 90+3.
„Trebuie să facem un joc bun și să obținem sâmbătă maxim cu o echipă care trage la promovare”, a declarat Gheorghe Ghiț, antrenorul principal al FC Bihor. Gazdele au tot lotul de jucători valid iar o victorie ar adduce liniştea temporară în curtea celor din Iosif Vulcan.
Celelalte partide ale rundei se vor desfăşura după programul: UTA Arad – Gloria Bistriţa, CS Mioveni – FC Universitatea Craiova, CSM Râmnicu Vâlcea – Metalul Reşiţa, FC Olt – Olimpia Satu Mare, Minerul Motru – CSU Craiova.
De al ora 15,00 pe acelaşi stadion, CS Oşorhei singura reprezentantă în Liga a III-a din Bihor va primi vizita celro de la Şoimii Pâncota. Gazdele nu au mai câştigat pe propriul teren din prima rundă atunci când au învins o nou promovată. De atunci au pierdut ambele partide 0-3 cu Sebişul şi 0-2 cu Ineul. Dar au câştigat toate jocurile în deplasare. De astă dată se anunţă un test dificil pentru Todea & co. în faţa unei echipe extrem de ambiţioase care an de an s-a situat în partea superioară a clasamentului.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)