Punctele sunt importante pentru ambele formaţii

0
Posted October 18, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

005

Lucian Popa

Sâmbătă începând cu ora 11,00 Stadionul Municipal “Iuliu Bodola” din Oradea va găzdui unul dintre jocurile din cadrul etapei a VII-a a Ligi a II-a, Seria a II-a.
Se vor întâlni formaţia locală FC Bihor şi ASA Târgu Mureş. Gazdele sunt într-o acută criză de puncte iar jocul echipei nu este unul convingător. Astfel bihorenii vor încerca să-şi îmbunătăţească evoluţia pentru a acumula cât mai multe puncte.
De partea cealaltă ASA Târgu Mureş vine la Oradea cu un antrenor nou în persoana lui Ioan Ovidiu Sabău care a mai pregătit-o în două rânduri, între septembrie 2010- septembrie 2011 (Liga II) şi în returul ediţiei de campionat 2011-2012 (Liga I). Un jucător nou în lotul ASA, Frank Wiafe Danquah, fost jucător al echipei FC Braşov, momentan jucător liber de contract, aflat în probe.
Gazdee nu-şi mai pot permite paşi greşiţi pe propriu teren după ce în ultimele două jocuri acasă a remizat de fiecare dată scor identic 1-1. roş-albaştrii nu au ma câştigat din prima etapă scor 2-1 cu UTA şi atunci victoria venind în minutul 90+3.
„Trebuie să facem un joc bun și să obținem sâmbătă maxim cu o echipă care trage la promovare”, a declarat Gheorghe Ghiț, antrenorul principal al FC Bihor. Gazdele au tot lotul de jucători valid iar o victorie ar adduce liniştea temporară în curtea celor din Iosif Vulcan.
Celelalte partide ale rundei se vor desfăşura după programul: UTA Arad – Gloria Bistriţa, CS Mioveni – FC Universitatea Craiova, CSM Râmnicu Vâlcea – Metalul Reşiţa, FC Olt – Olimpia Satu Mare, Minerul Motru – CSU Craiova.
De al ora 15,00 pe acelaşi stadion, CS Oşorhei singura reprezentantă în Liga a III-a din Bihor va primi vizita celro de la Şoimii Pâncota. Gazdele nu au mai câştigat pe propriul teren din prima rundă atunci când au învins o nou promovată. De atunci au pierdut ambele partide 0-3 cu Sebişul şi 0-2 cu Ineul. Dar au câştigat toate jocurile în deplasare. De astă dată se anunţă un test dificil pentru Todea & co. în faţa unei echipe extrem de ambiţioase care an de an s-a situat în partea superioară a clasamentului.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)