S-au stabilit echipele calificate în optimi

0
Posted October 4, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

paleu in alb

Lucian Popa

Cu partidele rundei a şasea, disputate marţi şi miercuri, s-a încheiat prima fază a Turneului amical Bihor-Hajdú-Bihar organizat de Consiliul Judeţean Bihor şi Fundaţia Euroregiunea Bihor-Hajdú-Bihar. Trebuie precizat faptul că tot mai multe voci acuză CJ Bihor de investiţie total aiurea într-un astfel de turneu doar cu contribuţie românească în condiţiil eîn care prioritate erau mult mai multe investiţii în alte domenii.
În trei dintre cele patru grupe, nu s-a mai pus problema echipelor calificate, miza fiind doar stabilirea ierahiei finale. În cele din urmă, Crişul Sântandrei, CF Bihorul Beiuş, Kinder Paleu şi FC Hidişelul de Sus au înheiat în fruntea grupelor, însă, niciuna dintre ele nu a reuşit să obţină punctaj maxim.
Între Crişul şi Olimpia rezultatele directe au decis ordinea finală, echipa din Sântandrei având câştiga de cauză. La fel s-a întâmplat şi pentru stabilirea ultimului loc calificant, care a fost ocupat de echipa din Hosszúpályi care a devansat pe DEAC (egalitate de puncte, dar golaveraj mai bun în duelul direct). Lupta pentru calificare a fost decisă de FC Bihor II, care a răsturnat calculele hârtiei şi a învins echipa universitară din Debreţin, facilitând astfel calficarea formaţiei din Hosszúpályi. Recordul de goluri din faza grupelor a fost stabilită la partida de la Hidişel, unde formaţia locală pregătită de Adrian Iova (câştigătoare a grupei D) a dispus de Monostorpályi cu scorul de 10-4.

Rezultate consemnate în etapa a 6-a
Grupa A
CSM Olimpia Salonta – Komádi SE 13-0
Körösszegapáti – Crişul Sîntandrei 1-3
Clasamentul grupei: 1. Sîntandrei 15 puncte, 2. Salonta 15, 3. Apáti 3, 4. Komádi 3.

Grupa B
Sporting Lugaş – Biharkeresztes 7-1
CF Bihorul Beiuş – FC Universitatea Oradea 3-1
Clasamentul grupei: 1. CF Beiuş 15, 2. FC Universitatea 10, 3. Lugaş 7, 4. Biharkeresztes 3.

Grupa C
Hosszúpályi SE – Kinder Paleu 0-5, FC Bihor II – Debreceni EAC 4-1
Clasamentul grupei: 1. Kinder 16 puncte, 2. Hosszúpályi 7, 3. DEAC 7, 4. FC Bihor II 4.

Grupa D
FC Hidişel – Monostorpályi SE 10-4, Nyíradonyi VTK – CSU Partium Oradea 5-2
Clasamentul grupei: 1. Hidişel 16 puncte, 2. Nyíradony 13, 3. Monostorpályi 3, 4. CSU Partium 3.

S-au calificat în faza eliminatorie primele două clasate din fiecare grupă. Împerecherea va fi făcută prin tragere la sorţi, astfel încât să se evite duelul direct dintre echipele provenite din aceeaşi grupă. Competiţia se va relua în luna aprilie a anului viitor.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)