Sâmbătă e ziua handbalului în Oradea!!!

0
Posted October 12, 2013 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

016

Lucian Popa

Sâmbătă dimineaţa, matinali de la ora 9,00 HC Vlady Oradea echipa de handbal fete debutantă în Divizia A, seria a II-a va primi pe propriul teren vizita celor de la Universitatea Piteşti.
Orădencele nu vor avea nici un fel de probleme în a se impune în faţa propriilor suporteri în condiţiile în care valoarea superioară îşi va spune cuvântul.
Dealtfel bihorencele continuă să fie una dintre cele mai productive echipe marcând meci de meci peste 4 de goluri.
În celelalte partide ale rundei a patru se vor desfăşura partidele: ACS Sfântu Gheorghe – Naţional Râmnicu Valcea, CSU Resita – CSM Bistrita, CSU Timisoara – CSM Slatina, HC Alba Sebaş – SC Mureşul Târgu Mureş, CS Timisoara – CSU Târgu Jiu.
De la ora 16,00 în Arena „Antonio Alexe” secţia de handbal masculin a CSM Oradea va primi tot sâmbătă vizita celor de la Naţional Sighişoara. Va fi un simplu galop de sănătate pentru o echipă bihoreană care a reuşit să câştige primele patru etape în faţa celor mai importanţi adversari din acest campionat.
Sebi Tudor antrenorul formaţiei din municipiul de pe Crişul Repede va avea ocazia să folosească o parte dintre jucătorii care au evoluat mai puţin în acest debut de sezon. Mai mult unii vor să-şi arate valoare şi că pe viitor se va putea conta pe serviciile acesora. Acum ei vor avea ocazia să-şi demonstreze angajamentul faţă de echipă.
Celelalte partide ale rundei a cincia se vor desfăşura după cum urmează: HCM Fagaras – CSS Sighisoara, CSU Craiova – CS Universitatea Transilvania Cluj-Napoca, CS Extrem Baia Mare – HC Argeş Pitesti
CSM Satu Mare – HC Voinţa Savin Sebes, HC Sibiu – ACS Academia de Handbal Baia Mare.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)