Şerban Morcan: „Proiectul început cu Gheorghe Ghiţ trebuie continuat”

0
Posted October 9, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

serban

Lucian Popa

De departe cel mai fierbinte subiect în sportul bihorean rămâne FC Bihor. şi cum sunt multe bune şi mult mai puţin bune la echipa bihoreană am făcut o scurtă analiză a primelor cinci etape. Orădenii au acumulat cinci puncte în cinci jocuri sub aşteptări. Conglomeratul FC Bihor – Luceafărul – Liberty nu a dat rezultatele dorite, iar scaunul lui Gheprghe Ghiţ a început să fie râvnit de unii sau de alţii. Mai mult deja s-au auzit voci prin care s-au auto propus la FC Bihor.
„Şi dacă vom câştiga cu 5-0 Ghiţ va fi contestat” declara Şerban Morcan (foto) preşedintele celor din Iosif Vulcan.
Dar decizia cea mai bună la această oră a fost luată de conducerea clubului. Gheorghe Ghiţ a fost reconfirmat cel puţin până în iarnă antrenorul principal al formaţiei FC Bihor iar contestatarii mai au de aşteptat.
„Am început un proiect împreună cu Gheprghe Ghiţ ş trebuie continuat. Este cea mai bună soluţie iar o analiză vom face doar la iarnă. Sperăm ca echipa să aibă rezultatele dorite în condiţiile în care am crescut aşa uşor de la meci la meci. Cu Timişoara şi cu Bistriţa am jucat binişor, cu Craiova chiar spre bine. Eu sunt optimist. Trebuie să jucăm cu mai mult curaj şi să avem încredere în forţele proprii. Ne pregătim pentru Reşiţa unde sper să facem un meci bun” declara în exclusivitate pentru www.arenabihoreana.ro Şerban Morcan.
Într-o altă ordine de idei subiectul Zeno Bundea a fost şi el clarificat. După ce a fost pus pe liber la Craiova, Zeno a venit la Oradea. dar FC Bihor l-a dorit insistent în vară când jucătorul a decis să se lase şi în nici un caz acum.
„Zeno are nevoie de un ciclu complet de pregătire. Cu el vom discuta în iarnă, deocamdată e prematur să luăm o decizie” afirma preşedintele.
Cu alte cuvinte când l-am vrut noi, nu a vrut el, când vrea el nu putem să-l luăm noi. Şi uite aşa au fost clarificate două subiecte care erau importante pentru roş-albaştri care sunt în febra pregătirilor pentru duble cu Reşiţa şi acasă cu Târgu Mureş.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)