Ţintesc al şaselea succes consecutiv

0
Posted October 16, 2013 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

015

Lucian Popa

Joi după-amiaza în cadrul etapei a VI-a a Diviziei A, Seria vest la handbal masculin, CSM Oradea va juca în deplasare la Făgăraş cu formaţia HC Municipal. Oaspeţii sunt singura echipă în această serie care nu a cunoscut înfrângerea în acest debut de campionat şi în mod normal vor obţine o nouă victorie. Cu siguranţă că nu va fi uşor în condiţiile în care echipa gazdă se va mobiliza exemplar în faţa unui astfel de adversar. Cu alte cuvinte ei speră să facă un meci bun în faţa cele mai clare candidate la promovarea în Liga Naţională.
De partea cealaltă orădenii continuă să se pregătească cel puţin la fel de bine pentru următoarele jocuri în care au ca obiectiv principal câştigarea a cât mai multor meciuri şi evident menţinerea pe primul loc în clasament. Sebastian Tudor antrenorul formaţiei din municipiul de pe Crişul Repede are la dispoziţie tot lotul de jucători iar o victorie ar aduce liniştea şi cel mai probabil „iernarea” în fotoliul de lider.
Celelalte partide ale rundei se vor juca după programul: CSS Sighişoara – ACS Academia de Handbal Baia Mare, HC Voinţa Savin Sebeş – HC Sibiu, HC Argeş Piteşti – CSM Satu Mare, CS Universitatea Transilvania Cluj-Napoca – CS Extrem Baia Mare, Naţional Sighişoara – CS Universitatea Craiova.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)