Băieţii victorie, fetele înfrângere…

0
Posted November 24, 2013 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

sebi

Lucian Popa

În cadrul rundei a IX-a a Diviziei A de handbal, Seria vest masculin, formaţia locală CSM Oradea a reuşit cel de-al nouălea succes consecutiv din tot atâtea posibile. Gruparea bihoreană s-a impus duminică dimineaţa cu scorul de 36-26 (19-12) în deplasare la Baia Mare pe terenul celor de la Extrem.
A fost un meci în care elevii lui Sebastian Tudor au făcut exact ceea ce au făcut şi în celelalte partide şi anume şi-au dominat categoric adversarul. Etapa viitoare gruparea din municipiul de pe Crişul Repede va primi cel mai probabil sâmbătă vizita celor de la CSM Satu Mare, un adversar facil.
Din păcate echipa feminină HC Vlady Oradea a cedat surprinzător scor 26-27 (10-15) la Sântancdrei în faţa celor de la Universitatea Timişoara. Orădencele au pierdut meciul pe fondul multor ratari (marea lor problemă), la un moment dat fiind conduse chiar şi cu 8 goluri diferenta…
În cadrul ultimei etapa din tur, orădencele vor juca luni, 2 decembrie de la ora 17 la Bistrita, in compania echipei locală CSM.
Foto: Roby Boros.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)