Clarence Seedorf inspirat de un antrenor de baschet

0
Posted November 26, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

see

Lucian Popa

Mijlocaşul olandez al echipei Botafogo, Clarence Seedorf (foto), vrea să se dedice antrenoratului după încheierea carierei de fotbalist. Jucătorul în vârstă de 37 de ani are ca model un antrenor din baschet, Phil Jackson, fostul antrenor al echipelor de baschet Chicago Bulls şi Los Angeles Lakers, care a câştigat 11 titluri în NBA alături de jucători celebri precum Michael Jordan, Scottie Pippen, Kobe Bryant şi Shaquille O’Neal.
“Vreau să devin cel mai bun antrenor din lume. Vreau să încep de la zero şi să-mi construiesc o altă carieră. Nu ştiu când se va întâmpla acest lucru, deocamdată sunt fericit că mai pot juca fotbal şi vreau să profit de asta. Îmi plac provocările, mă stimulează, dar peste toate astea îmi place să muncesc. Mă inspiră Phil Jackson. Am o mare admiraţie pentru el, mai ales că a fost de acord să ne întâlnim şi să stăm de vorbă. Întotdeauna a reuşit să creeze un grup special bazat pe valori spirituale”.
Seedorf este creditat cu şanse de a-l înlocui la AC Milan pe Massimiliano Allegri, olandezul fiind unul dintre favoriţii preşedintelui Silvio Berlusconi.
Seedorf, în vârstă de 37 de ani, a jucat la Ajax Amsterdam, Sampdoria Genova, Real Madrid, Internazionale Milano, AC Milan şi Botafogo.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)