CSM Oradea întâlneşte pe U Cluj-Napoca într-un meci amical

1
Posted November 29, 2013 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

csm

Lucian Popa
Profitând de întreruperea de campionat, secţia de handbal masculin a CSM Oradea a parafat un prim joc amical. Vineri 29 noiembrie echipa locală intalneste Universitatea Cluj colega acesteia în cadrul Diviziei A, Seria B. Începând cu ora 15,30 in Arena „Antonio Alexe” va avea loc întâlnirea amicală între două dintre formaţiile de tradiţie ale handbalului masculin din zona de vest a ţării.
Sebastian Tudor antrenorul formaţiei din municipiul de pe Crişul Repede va avea la dispoziţie tot lotul de jucători şi va apela la unii dintre handbaliştii pe care ia folosit mai puţin în jocurile oficiale.
La fel ca şi la partidele oficiale disputate în sezonul regulat, intrarea va fii gratuita. Conducerea secţiei a anunţat că astepta un numar cat mai mare sa incurajari pentru baietii noştri capabili de un nou succes chiar dacă într-un meci amical
Trebuie precizat faptul că echipa bihoreană ocupă prima poziţie a podiumului cu maximum de puncte după nouă etape şi în mod normal are prima şansă la promovarea în Liga Naţională la finele acestui sezon.
HAI CSM Oradea!!!


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

Un comentariu


  1.  

    Asa da, asta mai zic si eu site! Felicitari!

Adauga un comentariu


(obligatoriu)