Cupa Bihorului la atletism a ajuns la ediţia a V-a

0
Posted November 26, 2013 by Lucian Popa in Atletism

laviniu

Lucian Popa

Sala de atletism a Universităţii din Oradea va găzdui sâmbătă începând cu ora 9,00 ediţia a V-a a Cupei Bihorului la atletism. Întrecerea rezervată categoriilor de concurenţi copii III, II şi I mai precis născuţi în perioada 2001-2006 va fi organizată de Asociaţia Judeţeană de Atletism Bihor în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Bihor şi catedra de atletism a LPS „Bihorul” Oradea.
Sunt aşteptaţi copii dornici să facă atletism din Oradea, Beiuş şi zonele apropiate geografic. Probele de concurs vor fi alergare de viteză 30 m, săritura în înălţime şi săritura de pe loc.
Din municipiul Oradea au confirmat deja prezenţa copii de la LPS „Biborul”, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, sau Colegiul Tehnic „Mihai Viteazu”.
„va fi mai mult un concurs criteriu de selecţie la care sunt aşteptaţi copii să se întreacă între ei şi să fie selectaţi de antrenorii prezenţi la faţa locului. Sperăm să găsim posibili performeri la vârsta fragedă” declara Robert Olah antrenor de atletism la LPS Bihorul.
Într-o altă ordine de idei Laviniu Chiş (foto) proaspătul campion naţional de cros la juniori şi singurul reprezentant al judeţului Bihor la Campionatele Europene de Cros din data de 8 decembrie de la Belgrad se pregăteşte cu lotul naţional în Băile Felix. Antrenat de Cozac Florina şi Robert Olah, acesta speră la o evoluţie bună alături de echipa naţională a României.
Din păcate pentru el Korodi Iosif inspectorul de specialitate a DJST Bihor a refuzat oferta Federaţiei Române de Atletism de a conduce delegaţia României în Serbia. El a fost solicitat dar nu a da curs invitaţiei deoarece are programate mai multe întreceri cu caracter de masă în acea perioadă în municipiul Oradea.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)