Cupa României la cros, un nou concurs naţional

0
Posted November 7, 2013 by Lucian Popa in Atletism

cros

Lucian Popa
La finele acestei săptămâni, mai precis sâmbată, 9.11.2013 se va desfășura pe platoul din BĂILE-FELIX începănd cu orele 9,30 cea de-a treia ediție a CUPEI ROMÂNIEI la cros. Concursul va avea loc la mai multe categorii de vîrsta şi anume copii III, II şi I, juniori III, II şi I, tineret și seniori. De menţionat că se va premia competitorii atât individual cât și pe echipe.
Acest eveniment este organizat de Federația Română de Atletism în colaborare cu Asociația Județeană de Atletism Bihor, DJST Bihor și Liceul cu Program Sportiv ”Bihorul” Oradea.
La competiţie s-au înscris 537 de concurenţi dintre care:
232 la feminin şi 305 la masculin, legitimaţi la 82 cluburi din ţară.
Din județul nostru vor lua startul la această competiție sportivi de la cluburile: LPS”Bihorul”, CN”Mihai Eminescu”, CSS ”Mihai Viteazu”, CSU Oradea.
Concursul este criteriu de calificare la CAPIONATUL EUROPEAN de cros care va avea loc în data de 8 decembrie la Belgrad în Serbia.
De remarcat că toate edițiile de până acum au avut loc în Băile-Felix, localitate care redevine incepând cu această toamnă un important centru de pregătire al loturilor naționale de semi-fond, fond ale României.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)