Deiac și Grozav in Cipru, Korozsi în Kenya

0
Posted November 27, 2013 by Lucian Popa in Atletism
Ciao restaurant - pizzerie

cornelia

Lucian Popa
De câteva zile trei dintre cele mai importante atlete ale judeţului Bihor din ultimii ani se află în cantonament în Băile-Felix. Este vorba de săritoarele Cornelia Deiac (foto) şi Ligia Grozav, ambele legitimate la CSM – CSU Oradea. acestea se pregătesc sub atenta observare a lui Virgil Preda antrenorul lor. De asemenea în cantonament se află şi Dorina Korozsi dublă campioană balcanică în acest an legitimată la CS Crişul Oradea antrenor Kadaş Karoly.
Din data de 1 decembrie primele două îşi vor muta „cartierul general” în Cipru unde se vor afla pentru o perioadă de o lună şi jumătate. Aici ele se vor pregăti sub comanda unui antrenor federal iar după aceea vor veni în ţară cu gândul de a ataca sezonul în sală.
Dorina Korozsi se va deplasa cel mai probabil pe data de 17 decembrie în Kenya unde va sta cel puţin o lună. Ea a fost selectată în echipa naţională de ştafetă 4×800 m ceea ce este o probă nouă, dar şi în cea de 4×1 500 m, pentru prima ediţie a Campionatelor Mondiale de ştafetă care vor avea loc anul viitor în Bahamas.
Cel mai probabil antrenorul lotului naţional de ştafetă va fi bihoreanul Kadaş Karoly cel care a condus şi lotul balcanic la Deca Nation, o interesantă întrecerea care a avut loc în vară în Franţa.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)