Disputa se anunţă aprigă pentru trei puncte importante

0
Posted November 1, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

bihor

Lucian Popa

Etapa a IX-a a Ligii a II-a, Seria a II-a programează sâmbătă dimineaţa pe Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” din Oradea o dispută interesantă. FC Bihor primeşte vizita celor de la CSU Craiova. Va fi un meci în care oaspeţii deşi evoluează în deplasare pornesc cu prima şansă.
Oltenii au început sezonul cu un „duo” bihorean pe banca tehnică, Erik Lincar – Zeno Bundea, dar după cinci etape au renunţat la ei în favoarea lui Ovidiu Stângă. Şi-au îmbunătăţit constant lotul de jucători cu fotbalişti de valoare şi au ajuns pe podium propunându-şi promovarea.
De cealaltă parte gruparea orădeană este inconstantă, fără să fi câştigat nici un punct în deplasare ei alternează evoluţiile bune cu cele mai puţin bune pe propriul teren. din păcate cu doar opt puncte acumulate în primele opt etape este greu de crezut că gruparea bihoreană va ajunge în acest an să joace în play-off. În mod normal ei vor juca în play-aut, dar se vor menţine în acest eşalon.
“Va fi un meci dificil pentru noi. Trebuie să ne autodepăşim şi să obţinem 3 puncte pe teren propriu”, a declarat antrenorul principal al orădenilor, Gheorghe Ghiţ.
Tehnicianul bihorean nu se confruntă cu probleme de efectiv înaintea confruntării.
Celelalte jocuri ale etapei se vor desfăşura după programul: UTA Arad – FC U Craiova, Gloria Bistriţa – Metalul Reşiţa, CS Mioveni – ASA Târg Mureş, CSM Râmnicu Vâlcea – Olimpia Satu Mare, FC Olt – Minerul Motru.
De asemenea pe acelaşi stadion de la ora 14,00 va avea loc jocul dintre CS Oşorhei şi CS Unirea Jucu, partidă care contează pentru etapa a XI-a a Ligii a III-a, Seria a V-a.
În mod normal gazdele nu pot să aibă nici un fel de probleme în faţa unui adversar modest, dar ei au unele absenţe importante ceea ce ar cântări foarte mult în exprimarea echipei. Ţibîrnă acumulează minute importante, iar pe parchet apare şi Sergiu Pop pentru prima dată în acest sezon.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)