Fotbal slab, într-o ligă modestă. FC Bihor – FC Olt 1-1 (-0)

0
Posted November 9, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

002

Lucian Popa
Aşa cum spune tradiţia din acest tur, FC Bihor nu poate „lega” două rezultate pozitive. După victoria de miercuri de la Motru, orădenii trebuiau să câştige cele trei puncte acasă. Dar nu s-a putut, a terminat doar câştigând un punct. Sâmbătă dimineaţa pe Stadionul Municipal Iuliu Bodola” din Oradea. În cadrul etapei XI-a, ultima a turului Ligii a II-a, Seria a II-a, FC Bihor a jucat în compania celor de la FC Olt. La finalul celor 90 de minute regulamentare scorul a fost egal 1-1 (0-0).
A fost partidă destul de modestă făcută de echipa locală în dauna unui adversar omogen, mult mai bine organizat care şi-a atins obiectivul, acela de a nu pierde.
Primul mitan a fost sărac în faze de poartă. După 12 minute de joc Bic trimite un şut centrare reţinut fără probleme de portarul advers. După un sfert de oră Gligor execută o lovitură liberă de la 18 metri pe lângă poartă. În minutul 21 Sebi Sfârlea a executat un corner de pe partea dreaptă, balonul trecând prin faţa porţii fără a fi atins de nici un jucător. Cea mai mare ocazie a primei părţi a fost ratată e acelaşi Ovidiu Bic cel care a fost blocat la 12 metri de poartă în momentul execuţiei.
Partea a doua începe mult mai spectaculos. Oaspeţii reuşesc deschiderea scorului atunci când Anghelina ia o acţiune pe cont propriu, trece cu uşurinţă de trei adversari şi de la 23 de metri şutează violent în diagonală păcălindu-l pe Smaranda (0-1). Era minutul 55. În minutul 60 Raymond Lukacs reia din vole de la 9 metri total aiurea. După 69 de minute, Achim centrează în careu pentru Hadăr a cărui lovitură de cap este modestă.
În minutul 72 gazdele restabilesc egalitatea. Centrare în careu, un fundaş advers luftează incredibil, balonul ajunge la Hadăr care singur de la 11 m puţin lateral marchează cu latul (1-1).
Meciul parcă se mai animă un pic, dar gazdele nu găsesc soluţiile pentru a pune în real pericol poarta adversă. De partea cealaltă oltenii menţin o posesie prelungită la balonului dar le-a lipsit pasul decisiv în terenul advers.
În minutele de prelungire Andrei Haş putea aduce cele trei puncte Bihorului. Adam Achim a centrat perfect în careu de unde Haş cu capul din 6 metri a reluat foarte slab.
Aşa s-a scris istoria unui meci slab către foarte slab făcut e echipa roş-albastră care nu are timp facă unele îmbunătăţiri majore, sâmbătă jucând deja în prima etapă a returului la Arad cu UTA.
FC Bihor: Smaranda – Achim, Letan, Lazăr, Lupu – M. Popa (46 Haş), Sfârlea, Ianc, Fl. Pop (79 Zsambor Lukacs) – Bic – Raymond Lukacs (64 Hadăr). Antrenori: Gheorghe Ghiţ şi Călin Cheregi.
FC Olt: Bugiu – Anghelina, Cruşoveanu (64 Marincău), Gligor, Siminic – Quist, Ignea, Huţanu, Bancu – Cuedan (70 Căpăţână), Ivănică (76 Ciobanu). Antrenor: Daniel Oprescu.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)