În mod normal, gazdele pot profita de absenţele orădenilor

0
Posted November 21, 2013 by Lucian Popa in Baschet
Ciao restaurant - pizzerie

003

Lucian Popa
Sala de conferinţe a Arenei “Antonio Alexe” din Oradea a găzduit joi la prânz o conferinţă de presă a secţiei de baschet masculin a CSM Oradea. Au fost prezenţi Şerban Sere managerul secţiei, Titus Nicoară unul dintre jucătoriii exponenţiali ai echipei şi Adrian Micinic (foto), ofiţerul de presă.
Tema principală a fost jocul de sâmbătă din cadrul rundei a IX-a când orădenii vor juca la Târgu Mureş. După victoria de senzaţie din Turcia din faţa celor de la Royal Hali Gaziantep, bihorenii au un moral bun şi sunt încrezători în şansele lor. Din păcate au unele probleme serioase de lot şi în mod normal vor plăti tribut acestor aspecte. Titus Nicoară accidentat la unul dintre degetele mâinii drepte (fisură), cu siguranţă că nu va juca deloc în timp ce Comagic (enterocolită) şi Horia Hora şi el cu probleme medicale au puţine şanse de a fi prezenţi pe teren.
“Ne aşteaptă o partidă extrem de dificilă la Târgu Mureş dar mergem încrezători că putem câştiga. Avem un moral foarte bun şi sper ca oboseala acumulată să nu îşi pună amprenta asupra evoluţiei noastre. Întâlnim un adversar foarte bun în special acasă dar ne vom pregăti mental pentru acestă confruntare. Avem capacitatea de a ne revedi după meciul din Turcia şi de a juca concentrat 40 de minute la Mureş” declara Şerban Sere.
Refertor la evoluţiile unor jucători noi, care încă nu au confirmat aşteptările acesta avea să spună: “E nevoie de timp şi sunt sigur că toţi cei veniţi se vor adapta mai bine. Denison joacă mult mai motivat de când a venit şi familia lui, Markovic e un jucător util iar Subotic este un exemplu. L-am prezentat ca şi pe un jucător cu un CV impresionant pentru că aşa este. Nu e nevoie de analiză acum ci la finalul sezonului. Am încredere în toţi aceşti jucători că vor confirma aşteptările”.
La rândul său Titus Nicoară, cel care a jucat doar cinci minute în Turcia şi a ajuns la spital avea să declare: “Mureşul este un adversar redutabil pe propriul teren, fiind una dintre cele mai bune echipe. Ne dorim să câştigăm indiferent de numele adversarului. Cred că Oradae are capacitatea să câştige oriunde în acest sezon. Poate cu excepţia Ploieştiului care au o echipă foarte bună, Oradea se poate bate de la egal la egal cu orice alt adversar. Suntem un grup unit şi trebuie să facem totul pentru victorie”.
Trebuie precizat faptul că la această oră CSM Oradea are mari şanse de reuşită pe cele trei “fronturi” şi anume campionat, Cupa României şi Cupele Europene. În mod normal cu încă două victorii acsă cu Atometomu şi Royal Gaziantep, baschetbaliştii bihoreni sunt în faza următoare a EuroChellenge.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)