Pot confirma în final de tur!!!

0
Posted November 8, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

001

Lucian Popa
Sâmbătă începând cu ora 11,00 Stadionul Municipal Iuliu Bodola” din Oradea va găzdui unul dintre jocurile din cadrul rundei a XI-a, ultima a turului Ligii a II-a, Seria a II-a. Se vor întâlni echipele FC Bihor şi FC Olt.
Gazdele vin după un succes extrem de important în deplasare la Motru şi în mod normal nu are cum rata cele trei puncte într-o joc considerat facil.
„Va fi un meci disputat cu o vecină de clasament. Sper să obținem cele 3 puncte. Victoria din deplasare trebuie să o legăm cu un nou succes pe teren propriu în meciul cu FC Olt”, a declarat antrenorul echipei FC Bihor, Gheorghe Ghiț.
Tehnicianul orădean se confruntă cu două incertitudini înaintea jocului în privința lotului de jucători. Cei incerți pentru acest meci sunt mijlocașul Mădălin Popa și fundașul stânga Răzvan Lupu.
Pentru prima dată în ultimii ani se vor mai juca încă şase etape din retur ceea ce face ca pauza de iarnă să vină abia peste cel puţin o lună de zile. Mai mult în retur se vor mai disputa doar cinci etape pentru ca după aceea să aibă loc întâlniri în play-off şi play-aut. Gruparea bihoreană se află într-o situaţie ingrată cu şase foarte mici de a prinde play-off-ul iar în play-aut se poate întâmpla orice. Tot înainte de startul părţii secunde a campionatului se va face o analiză a primelor 17 etape după care se vor lua măsurile necesare.
Revenind la jocul de sâmbătă putem afirma că roş-albaştri sunt favoriţii întâlnirii iar punctele sunt foarte utile şi totodată jocul trebuie să fie unul în creştere.
Celelalte partide din cadrul acestei rundei se vor desfăşura după programul: CSM Râmnicu Vâlcea – Minerul Motru, CS Mioveni – CSU Craiova, Gloria 1922 Bistriţa – CS Olimpia Satu Mare, UTA Arad – CS Metalul Resita, FCU Craiova – ASA Targu Mures.
În cadrul primei etape a returului Ligii a III-a, Seria a V-a echipa CS Oşorhei va juca sâmbătă de la ora 14,00 în deplasare la Cugir în faţa celor de la Metalurgistul. Deşi sunt o echipă nou promovată gazdele au avut un tur de campionat foarte bun reuşind să se situeze pe treapta a treia a podiumului cu 17 puncte la fel ca şi adversarii din Oşorhei.
Rudy Kovacs din nou va fi obligat să apeleze la improvizaţii în condiţiile în care fundaţii laterali sunt cu probleme medicale sau în pericol de suspendare.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)